Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powiedział bym żałosne że chuj jak by nie kolory napastników.
Faktycznie, nie ma co oglądać.
Nawet w przedwojennej Polsce były lepsze pokazy.
Niezapomniany benefis murzyna S.Sandi, tańce murzynów na gwoździach, było co oglądać.
@: U nas karmią żuli ostrymi Buldakami za 50 PLN bo na chlanie trzeba zarobić
Co jak co wolałbym 50zł za zjedzenie buldaka niż 20 dolarów za wpierdol na ulicy.
No ale ja płacę po 10zł za torebkę buldaka w sklepie więc wybór jest prosty.
Co jak co wolałbym 50zł za zjedzenie buldaka niż 20 dolarów za wpierdol na ulicy.
No ale ja płacę po 10zł za torebkę buldaka w sklepie więc wybór jest prosty.
Jak wy mozecie jesc to gowno? To sie wlasnie tylko nadaje dla zuli
Bicie jakiegoś dosłownie żula co w życiu gardy nie trzymał będąc kimś kto w minimalnym stopniu trenuje... Powiedział bym żałosne że chuj jak by nie kolory napastników.
Oni nawet babcie z balkonikiem pobiją więc potraktujmy to jako rewanż.
Jak wy mozecie jesc to gowno? To sie wlasnie tylko nadaje dla zuli
Jedzenie pikantnych potraw z kapsaicyną powoduje ból przez co organizm wyzwala morfinę.
Dlatego lubimy wpierdalać w chuj ostre żarcie bo potem mamy haj po morfinie.
Sorka jeśli kogoś nieświadomie oświeciłem.
Jedzenie pikantnych potraw z kapsaicyną powoduje ból przez co organizm wyzwala morfinę.
Nie, nie chodzi mi o ostrosc, te zupki sa po prostu niedobre
Poza tym, ktora jest niby w chuj ostra? Pewnie zadna nawet do habanero nie ma startu
[ Dodano: 2024-12-03, 22:01 ]
Skąd sie bierze morfina w organiźmie? Nie wiedziałem że człowiek samoistnie w środku ciała uprawia mak lekarski.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów