Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:45
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
🔥 Riddler vs Czarnuszek - teraz popularne
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
viking19 2023-07-19, 22:32
nie chcę się przypierdalać, bo Sadola lubię, ale...
od jakiegoś czasu(kilku/kilkunastu dni?) ładowanie i start filmiku to jakiś dramat.
sprawdzane na operze/edge, aktualnie przesiadłem się na firefoxa, i na nim też lipa.
uczciwie adblocka wyłączyłem, ale jest to samo, czyli wielkie goowno.
zanim filmik sie załaduje, to raczej opuszczam kartę, bo ilez można czekać.
to jakiś przejściowy problem?
czy tak juz będzie? xD
ps. lapek jakis 10 letni samsung, win10 aktywowany, żadnych śmieci w przeglądarce, i systemie.
inne portale i jutuby oglądam w 4k, bez najmniejszych problemów(net 100MB światłowód).
Zgłoś
Praxis 2023-07-24, 18:36
Sadole i Sadolki - czy ktoś zmagał się w ostatnim czasie z problemem z odtwarzeniem filmów? Ja tylko na sadistic mam problem z playerem - mam gigantyczne ikonki play/pause, opcje głosowe i przewijania. A film na samym dole i nie idzje włączyć na cały ekran. Wszystko jest zaktualizowane i problem występuje tylko na sadistic.

Foto
Zgłoś
~_Yarko_ 2023-07-25, 20:53
Problemem może być wysoki bitrate wrzucanych filmów.
Sam niekiedy edytuję takie filmy, bo jakości to specjalnie nie poprawia, a "waży" po edycji dużo mniej i ładuje się szybciej..
Zgłoś
Milosz176 2023-07-28, 9:44
Praxis napisał/a:

Sadole i Sadolki - czy ktoś zmagał się w ostatnim czasie z problemem z odtwarzeniem filmów? Ja tylko na sadistic mam problem z playerem - mam gigantyczne ikonki play/pause, opcje głosowe i przewijania. A film na samym dole i nie idzje włączyć na cały ekran. Wszystko jest zaktualizowane i problem występuje tylko na sadistic.
Foto

Mam ten sam problem, udało Ci się znaleźć rozwiązanie?
Zgłoś
~Angel 2023-07-28, 9:50
Praxis napisał/a:

Foto

na telefonie czy kompie tak masz?

Zgłoś
Milosz176 2023-07-28, 14:05
Angel napisał/a:

na telefonie czy kompie tak masz?

Na telefonie
Zgłoś
~Angel 2023-07-28, 14:19
Milosz176 napisał/a:

Na telefonie

Przez kilka dni coś było zjebane gdy ustawiło się wersję "na komputer" w przeglądarce ale juz wróciło do normy - chrome i opera działają wyświetlają normalnie na android 13

Zgłoś
~_Yarko_ 2023-08-10, 18:44
Znowu powtarzający się problem.
Pisałem parę postów wcześniej.

"Używanie skracaczy linków jest niedozwolone"
Zgłoś
nastuh 2023-08-20, 22:34
Angel napisał/a:

Przez kilka dni coś było zjebane gdy ustawiło się wersję "na komputer" w przeglądarce ale juz wróciło do normy - chrome i opera działają wyświetlają normalnie na android 13

Dziś wszedłem na tel na sadola. Nie ważne czy wersja mobilna czy wersja na komputer. Mam dokładnie taki sam problem jak kolega Praxis. Pomysły jakieś?

Chrome, android 11
Zgłoś
Zareba111 2023-09-10, 21:55
U mnie też są tylko ikonki start/pause. Android. Jakieś pomysły? Bo tak jakoś nudno bez sadola

_Yarko_ napisał/a:

Znowu powtarzający się problem.
Pisałem parę postów wcześniej.
"Używanie skracaczy linków jest niedozwolone"

Tylko że coś głębiej jest nie tak. Bo nawet przewinięcie do strony X gdzie są rady dodania z 2020r to są widoczne tylko 2ikonki start/pause
Zgłoś
viking19 2023-10-15, 5:49
wiem że pytam jako świeżak, ale wcześniej chwilę poświęciłem by odpowiedź znaleźć:
otóż rozumiem, że na sadolu nie ma informacji o czyjejś odpowiedzi(z cytatem bądź bez) na mój komentarz?
Zgłoś
CrazyEdek 2023-10-15, 10:30
Nie ma. Możesz samemu ewentualnie sprawdzić w swym profilu. Wystarczy kliknąć w temat gdzie zamieściłeś post.
Zgłoś
~Velture 2023-10-15, 22:04
CrazyEdek napisał/a:

Nie ma. Możesz samemu ewentualnie sprawdzić w swym profilu. Wystarczy kliknąć w temat gdzie zamieściłeś post.

Albo może dodać do ulubionych temat.

W każdym razie ja z problem niewidzialnej ankiety w wersji mobilnej

Czasem daję 20-te piwo tylko po to aby wyjebać gówno z poczekalni i żeby wkurwiało was na głównej
Zgłoś
Joe_money 2023-11-07, 0:01
Tak długo ładują się ostatnio filmiki ze obejrzę 3, gdy normalnie obejrzałbym wszystkie które przez ostatnią dobę były wrzucone. . . Czy problem jest z serwerami, za dużo użytkowników, czy jak to tłumaczyć?
Zgłoś
Jesse.Pinkman 2023-12-03, 12:00
Houston, mamy problem. Po wrzuceniu na serwer nie wyświetlają się zdjęcia, nie ładują się filmiki w playerze.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem