Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:45
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
🔥 Riddler vs Czarnuszek - teraz popularne
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
plastic 2021-11-19, 3:59

od czego tak się dzieje? wyczyściłem cookies w przeglądarce ale nic to nie zmieniło.
Zgłoś
baronturbina 2022-01-04, 1:01 1
Ja mam propozycje. Dodać możliwość dawania piw ujemnych albo ikonę z wesołą kupą.
Zgłoś
t................e 2022-01-20, 22:15 1
przydałaby się opcja - ignoruj użytkownika.
Jest taka opcja dla tematu - co jest w ogóle nie przydatne. Jeden temat to tam obleci, nie wchodzę i już.
Ale opcja ignoruj użytkownika byłaby w punkt. Tak aby nie widzieć jego postów ani tematów!
Jest tu trochę trolli które wrzucają gówniane filmy a inne trolle im wtórują. I chcąc nie chcąc moje oczy zalewa gówno.
Zgłoś
N................o 2022-01-20, 23:37 2
Mam tu propozycje, żeby nowszą wersje shoutboksa wgrać albo jakiegoś bardziej rozbudowanego czata albo przynajmniej, żeby można było normalnie przewijać do góry zamiast odpalać archiwum. Wiem, że shoutboks to zwykły plugin do phpbb, więc roboty w tym nie ma za dużej. Sam miałem stronę na swojej domenie na nowszym phpbb 3,0 i lepszy ten shoutboks był. Chciałbym dożyć czasów, kiedy sadol doczeka się przynajmniej phpbb 3,2,4 lub jakiegoś WordPressa. Przeniesienie na nowocześniejsze rozwiązanie byłoby chyba czasochłonne. Druga sprawa jest taka, że jest problem ze skalowaniem na monitorach 5:4 i 16:10, i innych rozdzielczościach większych, niż full hd. Sadol przy tym jest mega mały z racji tego, że nie posiada responsywności. Trzecia sprawa to czcionka, która zlewa się z tłem na ekranach o dużym zagęszczeniu pixeli w matrycach TN i VA na IPS jest w miarę spoko. Na linuxie jest całkiem inna podmieniona czcionka przez system to również do poprawy. Czasy się zmieniają, a Sadol stoi w miejscu coraz ciężej się użytkuje ten portal, nie wspominając już o tragicznej wersji mobilnej. Przydałoby się spore odświeżenie, ale nawiązujące do starych dobrych czasów. Pozdro.
Zgłoś
t................e 2022-06-30, 12:03
należałoby scalić te wszystkie aneksy do regulaminu, netykiety w odrębnych tematów, taryfikatory do sadistic.pl/regulamin.htm i przeredagować to.
Główny regulamin jest podlinkowany wszędzie (strona główna, rejestracja, ekran dodawania nowego posta), a jest bardzo nieaktualny.
Zgłoś
~Sunday 2022-06-30, 12:08
trytodie, coś przegapiłem "Bardzo nieaktualny"? Wypisz tutaj proszę kilka zmian...
Zgłoś
t................e 2022-06-30, 12:26
Sunday napisał/a:

, coś przegapiłem "Bardzo nieaktualny"? Wypisz tutaj proszę kilka zmian...

Może nie bardzo, ale jednak są pewne rozbieżności.

No np. są usuwane posty z powodem "post nic nie wnoszący do tematu" (nie żebym pił do czegokolwiek )
Regulamin z głównego linku nic o tym nie mówi. Więc jeśli post nie jest podszyty nienawiścią, nie narusza prawa RP, nie jest jednym słowem, nie ma za dużo emotek, ani nie cechuje go niska kultura wypowiedzi to nie powinien być usuwany.

PKT 3.3. mówi o podziale forum na kategorie, w tym Kreskówki.

PKT 3.6 warto by doprecyzować. Co oznacza szczególnie -albo co oznacza "życie forum" bo jeśli liczba tematów, postów i piw to jest kilku kandydatów na automatyczne przyłączenie do grupy.

PKT 4.2 pierdoła ale niektórzy robią to na odwrót, osobiście uważam że to bez różnicy, taki martwy niepotrzebny zapis.
Zgłoś
~Sunday 2022-06-30, 12:36
Czyli jednak wszystko jest tak jak powinno i szukasz dziury w całym. Odniosę się więc tylko do jednego punktu.
Jeśli chodzi o "życie forum" to traktuj to dokładnie tak jak zostało to nazwane. W żadnym wypadku nie chodzi tu o liczbę tematów, postów i piw!
Gdyby członkostwo w grupie przychodziło z automatu, to ten twój kandydat prędzej z automatu dostałby całkowitą blokadę konta za ilość ostrzeżeń
Zgłoś
Payan 2022-07-06, 7:51
Po włączeniu komputera, wchodzisz od razu na Sadistic pl, otwierasz pierwszy film z strony głównej i od czasu do czasu jest tak, że po włączeniu filmu, komputer dosłownie od razu "zamraża" się. Niestety tylko twardy reset kompa pomaga, co może spieprzyć dysk w tym SSD. Nie ważne jaka przeglądarka - czyste, bez rozszerzeń. Tylko i wyłącznie na tym forum takie kwiatki występują od jakiegoś czasu - kilkunastu miesięcy. Problem znany? Coś wiadomo na ten temat? Szkoda dysku....
Zgłoś
~Velture 2022-07-06, 8:02
Payan napisał/a:

Po włączeniu komputera, wchodzisz od razu na Sadistic pl, otwierasz pierwszy film z strony głównej i od czasu do czasu jest tak, że po włączeniu filmu, komputer dosłownie od razu "zamraża" się. Niestety tylko twardy reset kompa pomaga, co może spieprzyć dysk w tym SSD. Nie ważne jaka przeglądarka - czyste, bez rozszerzeń. Tylko i wyłącznie na tym forum takie kwiatki występują od jakiegoś czasu - kilkunastu miesięcy. Problem znany? Coś wiadomo na ten temat? Szkoda dysku....

Używasz adblocka?

Czasem daję 20-te piwo tylko po to aby wyjebać gówno z poczekalni i żeby wkurwiało was na głównej
Zgłoś
SlimShady 2022-12-30, 1:18
Czy jest opcja na tym portalu żeby zgłosić post lub użytkownika? Nigdy się na nikogo nie skarżyłem, ale wydaje mi się, że użytkownik kamsonONE może być typem opłaconego trola, który może szerzyć treści propagandowe lub anty propagandowe a na pewno polityczne... Założył konto niedawno i juz wrzuca polityczne gówno z logiem TVNu. Mam bana na innych stronach, których zgodnie z regulaminem sadistica nie mogę reklamować; ale uwierzcie mi, że polityka zawładnęła stronami z memami czy śmiesznymi filmikami przez co nawet nie chce mi się tam zaglądać. Brzmi to jakbym był wyznawca teorii spiskować mówiąc o opłaconym trolu, ale taka jest rzeczywistość, dobrze opisana w filmie Sala samobójców Hejter i nie raz w mediach. Sadistic był wolny od politycznego gówna i niech tak zostanie.

Reasumując: brak okna przy filmie z opcją zgłoszenia postu.

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
Love_is_Love 2023-04-17, 15:11
Hej Chciałbym otrzymywać powiadomienie, kiedy ktoś cytuje moją wypowiedź (rozpoczyna ze mną dyskusję). Proponuję, żeby obok ikony wiadomości PW była też ikona "Powiadomienia" która zwracałaby na to uwagę. Co myślicie?
Zgłoś
4Lokalny2Chłopaczek0 2023-05-25, 1:06
Problem z logowaniem. Od 2 dni po każdym off lapka pokazuję się to. Co to kurwa jest token?? Jaki kurwa token>?>?
Odzyskać konto można tylko po opcji ,,zapomniałem hasła" ... brak słów
A tu screen

PS dałem na stary uploader, bo na wgranie tu screena to trzeba kurwa zaszczyt królewski... No brak słów i rozmazany lekko screen.. Ja pierdole pff..!!!!!!!
Zgłoś
~Velture 2023-05-25, 9:20

Czasem daję 20-te piwo tylko po to aby wyjebać gówno z poczekalni i żeby wkurwiało was na głównej
Zgłoś
~_Yarko_ 2023-07-07, 14:07
Często zdarzający się problem (usuwany, potem znowu się pojawiający).
Brak możliwości dołączenie adresu strony jako źródła itp.

Komunikat:
"Używanie skracaczy linków jest niedozwolone"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem