Angel napisał/a:
,
4.9. Przed rozpoczęciem nowego wątku, Użytkownik powinien upewnić się, że dana treść nie pojawiła się jeszcze w serwisie Sadistic.pl.
Nie wiem skąd przekonanie, że to obsługa forum jest od dubli. (...)
A ja nie wiem skąd przekonanie, że zakładający da sobie radę z ewentualnym znalezieniem tematu, który chce założyć. Szukajka do tematów jest jedną z najbardziej upośledzonych, jakie zna internet. Pozostaje więc szukajka do tagów (która do dziś nie jest domyślną, bo nikomu się tego nie chce przez te wszystkie lata zmienić. Ukryta za maleńkim linkiem.
), a ta działa tylko wtedy, kiedy inni poprawnie wpisują tagi. Oczywiście nie wpisują, więc chuja tam to działa.
W jednym z postów sugerowałeś kiedyś, żeby szukać, wpisując 1 max 2 tagi, dobrze wiedząc, że wtedy wywala kilkanaście, kilkadziesiąt stron wyników. (Wpisz sobie "motocyklista"...
) Teraz piszesz tutaj, że takie szukanie zajmuje ponoć 30 sekund. Tja... Sorry, ale nawet Halman nie potrafi tego ogarnąć, a przecież wszyscy wiemy, że ma wszystkie członki do Sadola podłączone 24/7!
Piszesz też o tym, że czasem ręce opadają, bo dubli potrafi być naprawdę dużo. A nie lepiej byłoby sprawdzać tagi filmów, które uzyskały limit piw potrzebny do wyjścia z poczekalni i autorów chujowo otagowanych nagradzać warnami? Skończyłoby się dublowanie i chujowe tagowanie, które nie ma nic związanego z tematem. Zdecydowanie pomógłby w tym nowy silnik wyszukiwania, który potrafi deklinować i zawężać wyniki przy podaniu mu więcej, niż dwóch informacji.
Jeśli pamiętam, że ktoś w komentarzu pod danym filmem napisał "kierownik żółtego pierdzika" i że udzielał się tam również Folur, to temat ma się znaleźć, jak wpiszę "wypadek, kierownik, Folur, żółty motor". Niniejsza szukajka powinna być obowiązkowym krokiem przy zakładaniu tematu. Tak samo obowiązkowym krokiem powinno być podanie minimum pięciu tagów. Jeśli tak założony temat otrzyma te 25 piw (czy ile tam teraz potrzeba do wyjścia z poczekalni), to sprawdzacie tylko, czy tagi są na temat i puszczacie go na główną.
Oczywiście równolegle należy poprawiać tagi w istniejących już tematach, aby uczynić szukajkę jeszcze skuteczniejszą.
Rebeliant słusznie zasugerował wprowadzenie filtra na użytkowników. Dzisiaj jest to normą i nikogo nie dziwi. Obowiązkowa szukajka przy zakładaniu tematu i tak nie brałaby pod uwagę ustawień takiego filtra i zapobiegała dublowaniu. Wygodniej by jednak było, bo po cholerę mam pisać skrypty do przeglądarki, żeby nie widzieć postów i tematów jakiegoś pedała, którego nie lubię? Nie każdy jest kwiatem jebanego lotosu na tafli pierdolonego jeziora i ze stoickim spokojem przescrolluje dalej. Nie każdy ma Angel'ską cierpliwość.
Sam nie raz złapałem się na tym, że straciłem czas na pisanie słowa "wypierdalaj" do ćwoka, którego powinienem zignorować. Po co to nam? Jakoś dział HARD można sobie dostosować do własnych preferencji.
A! No i jeszcze jedno - kij Wam w zady, zacni moderatorzy, za gnojenie Fantastico. Gość pisał najlepsze opisy, a Wy nie potrafiliście tego docenić! Zamiast przymknąć na niego oko, co sugerujecie nam samym, to go za to ganiliście. Ignoranci!
Nic na sztuce się nie znacie.
Weźcie też tych swoich włodarzy (CUBE INVESTMENTS) w dupę kopnijcie, bo nadal nie ma appki do Sadola, a ja z miłą chęcią bym taką zainstalował i nawet kupił wersję bez reklam, bo na smartfonie nie zapamiętuje mi ustawień cookies i nie idzie przeglądać. Ja wiem, że PHP by Przemo to taka fajna nostalgia, ale jest, kurna, 2021... Chyba już czas na jakiś remoncik, futryny odmalować, chomikowi rentę dać za te lata zapierdzielu. Niech się biedak choć zestarzeje z godnością.