Szybko i skutecznie. Jedna ofiara śmiertelna, data na kamerze źle ustawiona
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co to za debil,, samochody z naprzeciwka zapierdalaja i wzniecaja niezla sniezna kurzawe a ten zapierdala jak gdyby nigdy nic mimoze tu nic nie widac
Przyznam, że czasem zapierdalam jak idiota na drodze, ale w taką tutaj to bym co najwyżej 50, spokojnie i do celu jechał.
Masakra
Masakra
ja nie wiem co za debile jeżdżą samochodami
zapierdalają na łeb na szyję - ile tylko można wycisnąć z fury
nieraz za cholerę nie da się ich WYPRZEDZIĆ!!!!!!!!!!!!!!
zapierdalają na łeb na szyję - ile tylko można wycisnąć z fury
nieraz za cholerę nie da się ich WYPRZEDZIĆ!!!!!!!!!!!!!!
zginal nie ten ktory mial kamere, to jest smutne w chuj...
no ale w koncu to sadol wiec cieszmy sie i radujmy
no ale w koncu to sadol wiec cieszmy sie i radujmy
Rosja jest idealnym przykładem na to, że naturalna selekcja wciąż istnieje.
Lubię sobie przycisnąć, złodziejom z drogówki pokazuję środkowy palec i obrzucam wyzwiskami (gdy tego nie widza i nie słyszą), ale to jest ostra przesada. Można się rozpędzać, ale kurwa nie w takiej sytuacji, gdy nie ma najmniejszych szans na wczesne wykrycie zagrożenia, a droga hamowanie jest tak ze 2x dłuższa, niż normalnie.
stud3nt napisał/a:
Lubię sobie przycisnąć, złodziejom z drogówki pokazuję środkowy palec i obrzucam wyzwiskami (gdy tego nie widza i nie słyszą), ale to jest ostra przesada. Można się rozpędzać, ale kurwa nie w takiej sytuacji, gdy nie ma najmniejszych szans na wczesne wykrycie zagrożenia, a droga hamowanie jest tak ze 2x dłuższa, niż normalnie.
A ja to sobie lubię kurwa tak spokojnie "pykać" nie za szybko nie za wolno. Lubię też wkurwiać takich jak ty którzy często siedzą na zderzaku z myślą że przyśpieszę.
Uczestniczyłeś w tym?
Stwierdzam zgon bo umar. A tak btw. to busem na codzień jeżdżę jeszcze szybciej i to jeszcze po osiedlowych drogach, ale nie nagrywam tego bo się boję że bende mieć stuczke ; ((((
Ale kurwa faktycznie coś z tymi kamerami jest, że te wypadki ściągają.
Ale kurwa faktycznie coś z tymi kamerami jest, że te wypadki ściągają.
Cytat:
co to za debil,, samochody z naprzeciwka zapie**alaja i wzniecaja niezla sniezna kurzawe a ten zapie**ala jak gdyby nigdy nic mimoze tu nic nie widac
pomorze to owszem ale mimoze to ni chuja...
wracajac do tematu:
1. kierowca kamerki pewnie nie zginal gorzej z kierowca "poprzecznym" bo tu masz powiedzmy 1.5 metra blachy z silnikiem wlacznie (sporo energii pobiera) vs 15 cm drzwi. Chyba ze bez pasow wtedy "i belive i can fly"
2. Kierowca gowno mogl. Nie znamy ograniczenia na tej drodze, ale koles jechal za poprzedzajacym z rowna predkoscia wiec przyjmijmy ze "przepisowo". A to ze koles nagle zniknal nie oznacza ze ma przeszkode na drodze. Jezeli ktokolwiek uwaza ze zdolal by temu zapobiec niech zlapie pocisk zebami i wstawi tu filmik.
To znajdźcie mi kogoś kto trzyma taki odstęp od poprzedniego samochodu, żeby wyhamować przed nim jak ten nagle wbity w coś stanie w miejscu... nie zahamuje, tylko nagle się zatrzyma. Przecież to by ludzie musieli jeździć po ponad 100m od siebie... czysta fikcja, wiec nie pierdolić tu, bo nie ma chuja, żeby się zatrzymać jak jadący przed nami niespodziewanie zgarnie czołówkę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów