📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:51
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Baronessa napisał/a:
Mega żenujące gówno. Wyrazy współczucia dla panny. Na jej miejscu spierdalał bym do lasu, ale nie ze strachu, tylko przed wizją spędzenia reszty życia z takim wieśniakiem...
A ja myślę że dobry test na sprawdzenie jak zareaguje. Mogło być też tak: sekunda po porównaniu bierze tel i dzwoni do kochanka u mówi" starego mi porwali ruchamy się dziś wieczorem?"
normlna dziewczyna by sie nie obralala wtymim towarzystwie widac ze karyna z bloków bo normlan po takiej akcjhi by powedziła typowi wypierdalaj ale jej zaimponowali jej az sie zgodziła wten sam dzien jeszcze rozchylila mu szpare z podniecenia
zjebany pomysł strasznie
numer dobry tez czasem jestem duzym dzieckiem jak wiekszosc z nas ale laska pierdolnieta ze takie oswiadczyny przyjela
Przecież to droga prowadząca na Załęże. Mam nadzieję że z niej i jej nie zboczą.
Mojrzeszów, Ich Liebe!
Mojrzeszów, Ich Liebe!
NIGDY nie zapomni oświadczyn. I o to chodziło.
Podsumowując.... Ta akcja z oświadczynami jest idealnym odzwierciedleniem spier..lenia umysłowego większości użytkowników udostępniających filmiki i komentujących na sadolu. Idealne oświadczyny z dedykacją dla większości z was. Szczerze, zaskoczył mnie taki negatywny odbiór. Widać jest tu też trochę normalnych . A dziewczyny żal, oby ochłonęła i pogoniła poje,a. Zakładam, że to ktoś swojaka wrzucił aby się pochwalić.
Może i jest debilem, ale za to nie grzeszy inteligencją.
Wiciaenerga2012 napisał/a:
Bez kitu,powiem wam że na tej str różne pojebane akcje widziałem ale tak zjebanej jeszcze nie...🤦co wogole trzeba mieć w głowie żeby coś takiego przy tak ważnej okaji odwalić...Dzban jakich malo..taki mamy Raj🤦🤮
Co to są "wogole"?
Sporo osób z porażeniem mózgowym o tym wspomina, ale nikt nie wie.
mauser napisał/a:
zachartował maużowinę
i tak się ich związek rozpoczął i jak myślę zakończy.. gość odpowiedzialnie pokazał jaka jest jego przyszłość..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów