Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
[ Dodano: 2024-10-02, 18:06 ]
I jeszcze prawa. Pewnie niewygodnie Ci sie hamuje tylnym heblem. Chociaz z lewa byloby gorzej, zgrzytalbys biegami.
Velture, a tego nie da sie jakos awaryjnie przypiac, albo cos? Cos jak ponczoszki?
I jeszcze prawa. Pewnie niewygodnie Ci sie hamuje tylnym heblem. Chociaz z lewa byloby gorzej, zgrzytalbys biegami.
Veltur, na protezę to zrzutkę organizowałeś, a na turne po stanach to Cię stać
Kurwa... Mądrego to i dobrze posłuchać hahahaha miałem ta samą myśl hahahaha
Piwo za jego szczęście
Całkiem niemały kawałek szedł na dwóch, kikuta stawiał na barierce
Może się i chujem podpierał,nie wiemy.
Veltur, na protezę to zrzutkę organizowałeś, a na turne po stanach to Cię stać
Pisałem wtedy, że w większości przypadków te zrzutki to ściema jak chuj i napychanie kieszeni osobom, które bez problemu poradziłyby sobie same. Ja bym w pierwszej kolejności sprzedał wszystko, co mi niepotrzebne, włącznie z autem, kompem, tv i konsolą. Potem próbowałbym wziąć kredyt - i dopiero, gdyby nie przyznali, to zastanawiał bym się nad takimi opcjami jak zrzutka… i to kurwa z wielkim wstydem!
Pisałem wtedy, że w większości przypadków te zrzutki to ściema jak chuj i napychanie kieszeni osobom, które bez problemu poradziłyby sobie same. Ja bym w pierwszej kolejności sprzedał wszystko, co mi niepotrzebne, włącznie z autem, kompem, tv i konsolą. Potem próbowałbym wziąć kredyt - i dopiero, gdyby nie przyznali, to zastanawiał bym się nad takimi opcjami jak zrzutka… i to kurwa z wielkim wstydem!
Jak tak czytam te twoje wypociny to domyślam się że pewnie szybko awansowałeś z działu sprzedaży do kierownika banku.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów