And then - out of nowhere...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
w 5 sekundzie weszli w ponaddźwiękową!
fotomontaz ja jebe sam bym lepiej zrobil to w windows movie maker
co jest z tymi ruskimi, że co drugi jeździ z kamerką przy szybie? Ubezpieczyciel wymaga?
ma4er napisał/a:
Kurwa już kolejny filmik o zgubieniu koła
Bo widzisz, u ruskich zapanowała teraz taka moda. Zwykłe wyjebanie dzowna jest zbyt mainstreamowe.
And then- out of nowhere... Ahh. i przypominają się stare czasy, gdy na starym blaszaku z ekscytacją przeglądało się "Extrasy" z CD-Action
potworki napisał/a:
Nie, dostaja gratis od dilera samochodowegoco jest z tymi ruskimi, że co drugi jeździ z kamerką przy szybie? Ubezpieczyciel wymaga?
kamerki tam ma prawie każdy, bo w razie wyłudzenia, co przecież zdarza się u nich na porządku dziennym, czy stłuczki/wypadku widać czarno na białym kto jest winny...ciężko się domyśleć
A tego jeszcze na sadolu nie było, kamera która po nagraniu wypadku nagrywa poszkodowanych, tak żeby nie było że sobie sami kamieniami głowi rozbijali dla większego odszkodowania, no naprawdę, jestem pod wrażeniem
A kiedy miał zaciągnąć, jak sunął bokiem po drodze? Na pewno taki hamulec by ich nie wyjebał i nie zaczęliby dachować lub koziołkować...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów