Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 49 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00
🔥 Akrobatka - teraz popularne
Cześć sadole, dziś materiał własny. Pan którego widać na wjeździe do KFC postanowił zgubić koło (widoczne w 22s), zaś pani z czerwonego suzuki nie pozostała obojętna i z rozkoszą na nie najechała. Zadowolona z siebie postanowiła jak najszybciej zahamować zmuszając również do tego pana ze srebrnej skody jadącego za nią. I wszystko byłoby dobrze gdyby nie muł bagienny jadący fordem, który dla zabawy chciał się przyjrzeć bliżej barierce. Niestety podczas podziwiania barierki z bliska nie przewidział, że pan ze skody będzie miał za mało miejsca i będzie musiał się ratować zjechaniem na mój pas. Ja niestety zapatrzywszy się na pana z wjazdu na KFC nie zauważyłem hasającego radośnie kółka po autostradzie i spostrzegłem że coś jest nie tak jak skoda znajdowała się na moim pasie. Szybkie szarpnięcie kierownicą w prawo i odbicie w lewo może i nie spowodowałoby większych emocji, lecz zauważywszy raptownie hamującą panią, noga sama uciekła na hamulec czego konsekwencją był piruet godny najwybitniejszego łyżwiarza figurowego i autko do kasacji.

Akcja główna od 20s.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
Indyferentny 2018-04-21, 23:15
A jak dla mnie srebrne i czerwone gówno wypierdalać z lewego pasa. Chcieli cię wyprzedzić - dziura była jak u karyny w kroku żeby się schować po manewrze, nah, jebać, będą lecieć 5km/h szybciej od ciebie i blokować lewy zmuszając mirka (w tym wypadku prowadzącego chyba infinity) żeby siadł im na dupie, bo te janusze lewego pasa inaczej nie odblokują. Mentalność wyprzedzających się tirowców.

Chuj z gościem co kapcia zgubił, chcesz jechać lewym naucz się jeździć. Jeździsz taczką albo nie umiesz to wypierdalaj na prawy i jak już cię ciśnie żeby kogoś wyprzedzić to się po manewrze chowaj. Mam nadzieję, że podziękowałeś kretynce w czerwonym za to, że obsrała się toczącej gumy. Pierdolona jeszcze po wyhamowaniu migacz wrzuciła i pas zaczęła zmieniać, no bezmózg kurwa jakich mało. Najlepiej to w poprzek mogła stanąć. Dwóch za plecami jakoś opanowało jej zjebany manewr to chyba myślała, że chociaż kogoś z prawego sprzątnie.
Zgłoś
BajecznyKrzysztof 2018-04-22, 1:30
nie kumam tych tekstów z kasacją, przy nawet najmniejszych wypadkach. od uderzenia przodem i tyłem w barierkę, już niby takie uszkodzenia, ze nie opłaca sie naprawiac ? Nie w Polsce, nie z tymi przepisami, nie z tymi ubezpieczycielami. Będą klepali, aż miło.
Zgłoś
Slatojesos 2018-04-22, 9:18
A o zachowaniu bezpiecznej odległości to słyszeli?
Chuja! Bo cała Polska tak jeździ,100 na blacie w odl. 5-10m.od siebie
Gdyby tego przestrzegano wszyscy aktorzy z filmu szczerze by się uśmiali i pojechali dalej radośnie,bo nikomu nic by się nie stało.
Zgłoś
tarcer123 2018-04-22, 9:27
BajecznyKrzysztof napisał/a:

nie kumam tych tekstów z kasacją, przy nawet najmniejszych wypadkach. od uderzenia przodem i tyłem w barierkę, już niby takie uszkodzenia, ze nie opłaca sie naprawiac ?

Masz Pan rację. Do polski przyjeżdżają z zachodu auta składane z ćwiartek, które przed naprawą wyglądały gorzej niż buda dla psa. Po 2 tygodniach ogłoszenie na alledrogo jako bezwypadkowa igła z niemiec z malym przebiegiem. A JAnusze łykają jak pelikany.

To co widać na filmiku to raptem "stłuczka parkingowa''.
Autko pewnie już wyklepane bardziej niż najebana karyna na wiejskiej dyskotece.
Zgłoś
PierreDolish 2018-04-22, 12:43 3
Hranipex napisał/a:

Kurwa rozumiem brak ESP, ale ABS to mają ponad 20-letnie śruty (wcale nie wysokich lotów)

A z tym autkiem do kasacji... nie znasz naszych mistrzów klepania... chyba, że wrzucisz fotkę, ocenimy

Auto wartości rynkowej 5000, naprawa pewnie ok 3000 o ile belka nie dostała, a pewnie dostała zważywszy zniszczenie felgi, nie opłacało się niestety... Szkoda mi jego było tylko z jednego powodu, mały przebieg na poziomie 36 000... Ale silnik 1.1 ratować?

Zgłoś
Sonoio 2018-04-22, 22:58
Spokojnie do wyklepania, podjedź se na najbliższy złom to znajdziesz części za flaszkę
Zgłoś
0smiechu 2018-04-23, 2:13
Pany mam taką opcje . Jechałem dzisiaj w korku w krakowie i ostro zachamowałem . jakis janusz w paseratti( Kr 389vy ) sie lekko zagapil i ledwo wyrobil , wydawalo mi sie ze mnie nie stuknal bo nic nie poczulem , ale pozniej jak wrocilem widze rysy na tylnim blotniku . Co robic , isc na psiarskie bo mam numery i kojarze ten bolid czy pierdolić to i spolerować na najblizszych dniach ?
Zgłoś
Diggerx 2018-04-24, 14:45
0smiechu napisał/a:

Pany mam taką opcje . Jechałem dzisiaj w korku w krakowie i ostro zachamowałem . jakis janusz w paseratti( Kr 389vy ) sie lekko zagapil i ledwo wyrobil , wydawalo mi sie ze mnie nie stuknal bo nic nie poczulem , ale pozniej jak wrocilem widze rysy na tylnim blotniku . Co robic , isc na psiarskie bo mam numery i kojarze ten bolid czy pierdolić to i spolerować na najblizszych dniach ?

Jak nie masz nagrania albo świadka, to nic nie zrobisz jak janusz sam sie nie przyzna.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem