Akcja główna od 20s.
Akcja główna od 20s.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Chuj z gościem co kapcia zgubił, chcesz jechać lewym naucz się jeździć. Jeździsz taczką albo nie umiesz to wypierdalaj na prawy i jak już cię ciśnie żeby kogoś wyprzedzić to się po manewrze chowaj. Mam nadzieję, że podziękowałeś kretynce w czerwonym za to, że obsrała się toczącej gumy. Pierdolona jeszcze po wyhamowaniu migacz wrzuciła i pas zaczęła zmieniać, no bezmózg kurwa jakich mało. Najlepiej to w poprzek mogła stanąć. Dwóch za plecami jakoś opanowało jej zjebany manewr to chyba myślała, że chociaż kogoś z prawego sprzątnie.
Chuja! Bo cała Polska tak jeździ,100 na blacie w odl. 5-10m.od siebie
Gdyby tego przestrzegano wszyscy aktorzy z filmu szczerze by się uśmiali i pojechali dalej radośnie,bo nikomu nic by się nie stało.
nie kumam tych tekstów z kasacją, przy nawet najmniejszych wypadkach. od uderzenia przodem i tyłem w barierkę, już niby takie uszkodzenia, ze nie opłaca sie naprawiac ?
Masz Pan rację. Do polski przyjeżdżają z zachodu auta składane z ćwiartek, które przed naprawą wyglądały gorzej niż buda dla psa. Po 2 tygodniach ogłoszenie na alledrogo jako bezwypadkowa igła z niemiec z malym przebiegiem. A JAnusze łykają jak pelikany.
To co widać na filmiku to raptem "stłuczka parkingowa''.
Autko pewnie już wyklepane bardziej niż najebana karyna na wiejskiej dyskotece.
Kurwa rozumiem brak ESP, ale ABS to mają ponad 20-letnie śruty (wcale nie wysokich lotów)
A z tym autkiem do kasacji... nie znasz naszych mistrzów klepania... chyba, że wrzucisz fotkę, ocenimy
Auto wartości rynkowej 5000, naprawa pewnie ok 3000 o ile belka nie dostała, a pewnie dostała zważywszy zniszczenie felgi, nie opłacało się niestety... Szkoda mi jego było tylko z jednego powodu, mały przebieg na poziomie 36 000... Ale silnik 1.1 ratować?
Pany mam taką opcje . Jechałem dzisiaj w korku w krakowie i ostro zachamowałem . jakis janusz w paseratti( Kr 389vy ) sie lekko zagapil i ledwo wyrobil , wydawalo mi sie ze mnie nie stuknal bo nic nie poczulem , ale pozniej jak wrocilem widze rysy na tylnim blotniku . Co robic , isc na psiarskie bo mam numery i kojarze ten bolid czy pierdolić to i spolerować na najblizszych dniach ?
Jak nie masz nagrania albo świadka, to nic nie zrobisz jak janusz sam sie nie przyzna.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów