Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 21:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00
🔥 Akrobatka - teraz popularne
🔥 Przejazd crossowca ... - teraz popularne
Cześć sadole, dziś materiał własny. Pan którego widać na wjeździe do KFC postanowił zgubić koło (widoczne w 22s), zaś pani z czerwonego suzuki nie pozostała obojętna i z rozkoszą na nie najechała. Zadowolona z siebie postanowiła jak najszybciej zahamować zmuszając również do tego pana ze srebrnej skody jadącego za nią. I wszystko byłoby dobrze gdyby nie muł bagienny jadący fordem, który dla zabawy chciał się przyjrzeć bliżej barierce. Niestety podczas podziwiania barierki z bliska nie przewidział, że pan ze skody będzie miał za mało miejsca i będzie musiał się ratować zjechaniem na mój pas. Ja niestety zapatrzywszy się na pana z wjazdu na KFC nie zauważyłem hasającego radośnie kółka po autostradzie i spostrzegłem że coś jest nie tak jak skoda znajdowała się na moim pasie. Szybkie szarpnięcie kierownicą w prawo i odbicie w lewo może i nie spowodowałoby większych emocji, lecz zauważywszy raptownie hamującą panią, noga sama uciekła na hamulec czego konsekwencją był piruet godny najwybitniejszego łyżwiarza figurowego i autko do kasacji.

Akcja główna od 20s.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
dashadow 2018-04-21, 12:12 3
nie zrozumiem debili, którzy w sytuacji awaryjnej mają odruch odbijania w lewo/prawo, zamiast hamowania. nie ma czasu na sprawdzenie czy nie zajeżdża się komuś drogi. pierwszy debil jest w skodzie, drugi to autor, który powinien dać po heblach i najwyżej lekko by jebnął w skodę (gdzie i tak by była wina skody), o ile w ogóle.
Zgłoś
MIhau_ 2018-04-21, 12:43 7
Odruchy odruchami, ciężko nad nimi zapanować i pewnie większość ludzi odruchowo próbowałaby uniknąć uderzenia uciekając. Ja się staram w takich sytuacjach po prostu walić w tego co wymusił (chyba, że musiałaby to być czołówka), tak skręcisz, wpadniesz do rowu i masz po aucie, a frajer co wymusił pojedzie dalej i szukaj go.
Zgłoś
tarcer123 2018-04-21, 14:05 7
Akurat to że nagrywający się rozjebał to wina skody. Janusz z Renault też nie lepszy. A tyle się mówi żeby zachować odstęp od poprzedzającego auta. Masz zachować taki odstęp żeby w razie ostrego hamowania nie przyjebać.
No ale jak zostawisz sobie odstęp w PL to zaraz albo ktoś ci wjedzie albo mruga światłami mimo ze wyprzedzasz a prawy pas zajęty.
Zgłoś
Takafura 2018-04-21, 14:05 1
PierreDolish napisał/a:

Brak ESP, ABS i do tego hamowanie podczas łuku nawet pirelli by się poddało... głąbie

Analizując jako całość owe zdarzenie: prędkosć OK, manewr omijania wymuszony sytuacją OK, jednak co w dużym stopniu zależało od Ciebie czyli siła hamowania było mocno nie OK. Zablokowanie kół = efektowny poślizg + utrata sterowności. Myślę że ta bardziej doświadczona połowa sadoli wyszła by z tego manewru bez piruetu
Zgłoś
tarcer123 2018-04-21, 14:07 6
Aha i siadam do lektury komentarzy na sadolu. Pewnie dowiem się w końcu jak trzeba jeździć...
Zgłoś
Lussy 2018-04-21, 15:40
Wreszcie mogę podejść do egzaminu! Dzięki Bogu istnieją komentarze na sadolu.
Zgłoś
Lizodup 2018-04-21, 16:14
dobrze zes sie rozjebał, przynajmniej jest co na sadola wrzucić
Zgłoś
k................x 2018-04-21, 16:50 2
@upupupup
Większość z was ma się za chuj wie jakich kierowców, a pierdoli jak wiejskie baby.

Manewr omijania był wykonany poprawnie, natomiast przyczyną poślizgu był zbyt gwałtowny manewr powrotu oraz wspomniana zbyt duża siła hamowania podczas ww manewrów. O ile ESP mogło by pomóc w takiej sytuacji, o tyle ABS niekoniecznie, gdyż koła mogły się zablokować już po utracie przyczepności. Można psioczyć na jakość opon ale wtedy trzeba też wziąć pod uwagę również inne czynniki jak np. rodzaj nadwozia, rodzaj zawieszenia, masę pojazdu, rozmieszczenie masy itd. by ustalić co miało decydujący wpływ.
Zgłoś
A................r 2018-04-21, 18:06
ty to kurwa jesteś kierowca bombowca, po chuj tak sterem machasz?
Zgłoś
~PowerBoBass 2018-04-21, 18:29
PierreDolish napisał/a:

Wina pana od zgubionego koła, całe szczęście miałem nagranie inaczej mógłbym pomarzyć o odszkodowaniu...

Dziękuję za informację, raczej bez nagrania sytuacja skończyłaby się podobnie.

PierreDolish napisał/a:

Brak ESP, ABS i do tego hamowanie podczas łuku nawet pirelli by się poddało... głąbie

Ponawiam pytanie poprzedników - czym jeździsz po autostradach do chuja, że nie masz lub masz niesprawny tak podstawowy system, jakim jest ABS?
Zgłoś
fikuswdoniczce 2018-04-21, 20:01
Piwo za materiał własny. Ale pokaż na zdjęciu jak po tej akcji wyglądał twój pojazd.
Zgłoś
ellsworth 2018-04-21, 20:11
PierreDolish napisał/a:

Nooo zagapiłem się na tego kolesia który zgubił koło...

No to tym bardziej nie rozumiem... gdybyś nie zauważył całego zdarzenia to byłoby jakieś wytłumaczenie, ale widzisz że chłopu koło odleciało i dalej twardo jedziesz przed siebie? WTF?!?
Zgłoś
Justynka99 2018-04-21, 20:54
dashadow napisał/a:

nie zrozumiem debili, którzy w sytuacji awaryjnej mają odruch odbijania w lewo/prawo, zamiast hamowania. nie ma czasu na sprawdzenie czy nie zajeżdża się komuś drogi. pierwszy debil jest w skodzie, drugi to autor, który powinien dać po heblach i najwyżej lekko by jebnął w skodę (gdzie i tak by była wina skody), o ile w ogóle.

Reakcja minięcia była bardzo słuszna. Spokojnie by ominął, gdyby nie próbował hamować podczas tego wymijania.
Zgłoś
Wiewór 2018-04-21, 21:00
Widząc że lewy pas hamuje też bym zaczął hamować podejrzewając że coś się dzieje...
Zgłoś
tarcer123 2018-04-21, 21:45
Justynka99 napisał/a:

Reakcja minięcia była bardzo słuszna. Spokojnie by ominął, gdyby nie próbował hamować podczas tego wymijania.

Mimo że jesteś dziewczyną to masz rację. Nie ma nic gorszego niż gwałtowne hamowanie i ostra zmiana kierunku jazdy.

PS: gdybyś chciała pogadać o motoryzacji to PW.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem