Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 8 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00
🔥 Kolarstwo przełajowe - teraz popularne
Cześć sadole, dziś materiał własny. Pan którego widać na wjeździe do KFC postanowił zgubić koło (widoczne w 22s), zaś pani z czerwonego suzuki nie pozostała obojętna i z rozkoszą na nie najechała. Zadowolona z siebie postanowiła jak najszybciej zahamować zmuszając również do tego pana ze srebrnej skody jadącego za nią. I wszystko byłoby dobrze gdyby nie muł bagienny jadący fordem, który dla zabawy chciał się przyjrzeć bliżej barierce. Niestety podczas podziwiania barierki z bliska nie przewidział, że pan ze skody będzie miał za mało miejsca i będzie musiał się ratować zjechaniem na mój pas. Ja niestety zapatrzywszy się na pana z wjazdu na KFC nie zauważyłem hasającego radośnie kółka po autostradzie i spostrzegłem że coś jest nie tak jak skoda znajdowała się na moim pasie. Szybkie szarpnięcie kierownicą w prawo i odbicie w lewo może i nie spowodowałoby większych emocji, lecz zauważywszy raptownie hamującą panią, noga sama uciekła na hamulec czego konsekwencją był piruet godny najwybitniejszego łyżwiarza figurowego i autko do kasacji.

Akcja główna od 20s.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
k................0 2018-04-20, 18:26 67
Ty się tak rozjebałeś? Ale z ciebie dupa
Zgłoś
P................n 2018-04-20, 18:29
za raptowne szarpnięcie kierownicą, niczym drift w dubaju tyle że tam się nie rozbijają
Zgłoś
PierreDolish 2018-04-20, 18:30 1
matisadi napisał/a:

Ty się tak rozjebałeś? Ale z ciebie dupa

Nooo zagapiłem się na tego kolesia który zgubił koło...
Zgłoś
k................0 2018-04-20, 18:52 4
PierreDolish napisał/a:

Nooo zagapiłem się na tego kolesia który zgubił koło...

Masz nauczkę. On się na coś gapił i się czepiasz. Ty zrobiłeś to samo.
Zgłoś
PierreDolish 2018-04-20, 18:56 4
matisadi napisał/a:

Masz nauczkę. On się na coś gapił i się czepiasz. Ty zrobiłeś to samo.

Nie zaprzeczam, nauczka do końca życia
Zgłoś
~PowerBoBass 2018-04-20, 19:55 14
Dobra, elegancko ale powiedz nam jedną rzecz - czyja wina została ustalona za np uszkodzenie Twojego auta? Srebrna skoda, pan bez koła czy może sam sobie byłeś niby winny?

PS pytam o ustalenia policji, nie potrzeba tu głosu miliona ekspertów teoretyków.
Zgłoś
Essent 2018-04-20, 20:20 6
Widoczność bardzo dobra,średnia prędkość plus 80km/h nagła zmiana kierunku jazdy przy tej prędkości to lekko zakrzywiony łuk,ale ten głąb musiał mieć opony z Castoramy i wpadł w poślizg na takim,prostym odcinku
Ciekawe czy dostał zniżkę na zapach do auta kupując te opony
Zgłoś
PierreDolish 2018-04-20, 20:28 23
PowerBoBass napisał/a:

Dobra, elegancko ale powiedz nam jedną rzecz - czyja wina została ustalona za np uszkodzenie Twojego auta? Srebrna skoda, pan bez koła czy może sam sobie byłeś niby winny?

PS pytam o ustalenia policji, nie potrzeba tu głosu miliona ekspertów teoretyków.

Wina pana od zgubionego koła, całe szczęście miałem nagranie inaczej mógłbym pomarzyć o odszkodowaniu...

Essent napisał/a:

Widoczność bardzo dobra,średnia prędkość plus 80km/h nagła zmiana kierunku jazdy przy tej prędkości to lekko zakrzywiony łuk,ale ten głąb musiał mieć opony z Castoramy i wpadł w poślizg na takim,prostym odcinku
Ciekawe czy dostał zniżkę na zapach do auta kupując te opony

Brak ESP, ABS i do tego hamowanie podczas łuku nawet pirelli by się poddało... głąbie
Zgłoś
kokos_123 2018-04-20, 20:38 1
Yhm, ESP to wybawienie przy czymś takim, o ile jest sprawne. Miejmy nadzieję że autor na następne auto wybierze coś co je posiada i nie będzie się rozpraszał podczas jazdy.
Zgłoś
Essent 2018-04-20, 20:48 7
[quote="PierreDolish"

Brak ESP, ABS i do tego hamowanie podczas łuku nawet pirelli by się poddało... głąbie

Głąba to sobie możesz syna nazywać.Ja Cię nie obraziłem tylko wypowiedziałem się na Twój temat.Że masz brak ESP,ABS,GPS,DVD,CD,FM,KGB,CIA,VHS to mnie chuj obchodzi
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-04-20, 20:58 4
Kurwa rozumiem brak ESP, ale ABS to mają ponad 20-letnie śruty (wcale nie wysokich lotów)

A z tym autkiem do kasacji... nie znasz naszych mistrzów klepania... chyba, że wrzucisz fotkę, ocenimy

@Essent
Z "głąbem" pierwszy wyskoczyłeś
Zgłoś
Essent 2018-04-20, 21:03 4
Hranipex napisał/a:

@Essent
Z "głąbem" pierwszy wyskoczyłeś

Kurwa,rzeczywiście i przepraszam autora
Jestem po ośmiu kroplówkach żywca i warki,mogłem nie zauważyć.Jeszcze raz przepraszam i mam to gdzieś
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-04-20, 21:08 2
@up
Żywca jeszcze rozumiem, ale jak można pić Warkę???
Zgłoś
Essent 2018-04-20, 21:19
Hranipex napisał/a:

@up
Żywca jeszcze rozumiem, ale jak można pić Warkę???

Jest do wygrania chusta kibica! Wygrałem już dwie,nie wiem czy wyrzucić do utylizacji czy po prostu do kosza
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem