Akcja główna od 20s.
Akcja główna od 20s.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Ty się tak rozjebałeś? Ale z ciebie dupa
Nooo zagapiłem się na tego kolesia który zgubił koło...
Nooo zagapiłem się na tego kolesia który zgubił koło...
Masz nauczkę. On się na coś gapił i się czepiasz. Ty zrobiłeś to samo.
Masz nauczkę. On się na coś gapił i się czepiasz. Ty zrobiłeś to samo.
Nie zaprzeczam, nauczka do końca życia
PS pytam o ustalenia policji, nie potrzeba tu głosu miliona ekspertów teoretyków.
Ciekawe czy dostał zniżkę na zapach do auta kupując te opony
Dobra, elegancko ale powiedz nam jedną rzecz - czyja wina została ustalona za np uszkodzenie Twojego auta? Srebrna skoda, pan bez koła czy może sam sobie byłeś niby winny?
PS pytam o ustalenia policji, nie potrzeba tu głosu miliona ekspertów teoretyków.
Wina pana od zgubionego koła, całe szczęście miałem nagranie inaczej mógłbym pomarzyć o odszkodowaniu...
Widoczność bardzo dobra,średnia prędkość plus 80km/h nagła zmiana kierunku jazdy przy tej prędkości to lekko zakrzywiony łuk,ale ten głąb musiał mieć opony z Castoramy i wpadł w poślizg na takim,prostym odcinku
Ciekawe czy dostał zniżkę na zapach do auta kupując te opony
Brak ESP, ABS i do tego hamowanie podczas łuku nawet pirelli by się poddało... głąbie
Brak ESP, ABS i do tego hamowanie podczas łuku nawet pirelli by się poddało... głąbie
Głąba to sobie możesz syna nazywać.Ja Cię nie obraziłem tylko wypowiedziałem się na Twój temat.Że masz brak ESP,ABS,GPS,DVD,CD,FM,KGB,CIA,VHS to mnie chuj obchodzi
A z tym autkiem do kasacji... nie znasz naszych mistrzów klepania... chyba, że wrzucisz fotkę, ocenimy
@Essent
Z "głąbem" pierwszy wyskoczyłeś
@Essent
Z "głąbem" pierwszy wyskoczyłeś
Kurwa,rzeczywiście i przepraszam autora
Jestem po ośmiu kroplówkach żywca i warki,mogłem nie zauważyć.Jeszcze raz przepraszam i mam to gdzieś
Żywca jeszcze rozumiem, ale jak można pić Warkę???
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów