Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 18 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00
🔥 Akrobatka - teraz popularne
Cześć sadole, dziś materiał własny. Pan którego widać na wjeździe do KFC postanowił zgubić koło (widoczne w 22s), zaś pani z czerwonego suzuki nie pozostała obojętna i z rozkoszą na nie najechała. Zadowolona z siebie postanowiła jak najszybciej zahamować zmuszając również do tego pana ze srebrnej skody jadącego za nią. I wszystko byłoby dobrze gdyby nie muł bagienny jadący fordem, który dla zabawy chciał się przyjrzeć bliżej barierce. Niestety podczas podziwiania barierki z bliska nie przewidział, że pan ze skody będzie miał za mało miejsca i będzie musiał się ratować zjechaniem na mój pas. Ja niestety zapatrzywszy się na pana z wjazdu na KFC nie zauważyłem hasającego radośnie kółka po autostradzie i spostrzegłem że coś jest nie tak jak skoda znajdowała się na moim pasie. Szybkie szarpnięcie kierownicą w prawo i odbicie w lewo może i nie spowodowałoby większych emocji, lecz zauważywszy raptownie hamującą panią, noga sama uciekła na hamulec czego konsekwencją był piruet godny najwybitniejszego łyżwiarza figurowego i autko do kasacji.

Akcja główna od 20s.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
Cara_Al_Sol 2018-04-20, 21:32 4
Oho, wysyp ekspertów od brawurowej jazdy.
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2018-04-20, 22:03 4
Właśnie chciałem pytać o opony, prędkość i marke samochodu. Z niebywałą łatwością wpadłeś w ten poślizg. Było w tym dużo Twojej winy bo dało sie z tego normalnie wyjść. Ale ten poślizg masakra.
Zgłoś
Xian5 2018-04-20, 22:04
Zaraz sie zacznie wysyp znawców piwa a chyba wiadomo ze każdy sadol pije harnasia, tyskie, żubra i Warkę
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2018-04-20, 22:10
Prawdziwy sadol pije bimber od Heńka.
Zgłoś
Tradyt 2018-04-20, 22:30 2
Spiderowski napisał/a:

Prawdziwy sadol pije bimber od Heńka.

Prawdziwy sadol sam pędzi bimber i ma w dupie wszystkie monopolowe i zakaz handlu w niedziele ...
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-04-20, 22:38
Tradyt napisał/a:

Prawdziwy sadol sam pędzi bimber....

Prawdziwy sadol jest właścicielem Polmosu Białystok
Zgłoś
Tradyt 2018-04-20, 23:04
Hranipex napisał/a:

Prawdziwy sadol jest właścicielem Polmosu Białystok

Prawdziwy sadol to pierdoli Polmos on sam jest polmosem dla siebie , ile wyrobi tyle wypije pierdoli akcyzy i inne pierdoły a i kaca po tym nie ma samo zdrowie...
Zgłoś
Eth 2018-04-21, 0:05
Hranipex napisał/a:

@up
Żywca jeszcze rozumiem, ale jak można pić Warkę???

Proste, trzeba być "głąbem"
Zgłoś
Tracy90 2018-04-21, 0:35
Prawdziwy Sadol pije "ślinę lisa". Pozdro dla kumatych.
Obrótka faktycznie amatorsk i będąca ewidentnie efektem zaskoczenia, czyt. braku uwagi, ale ja o czymś innym...: czego Ty - kurwa - słuchasz?! Co za autostradowo-radiowa chujnia.
Zgłoś
~Velture 2018-04-21, 7:30 2
Tracy90 napisał/a:

Prawdziwy Sadol pije "ślinę lisa". Pozdro dla kumatych.

No a co do filmiku to już się nie będę dopierdalać na siłę bo autor sam wie co odjebał i ma nauczkę na przyszłość.
Zgłoś
czerczil 2018-04-21, 11:25 1
trzeba bylo ladowac w dupe skody, dostalbys odszkodowanie i auto bylo by jak nju, a tak to lipa panie szanowny

lalamido
Zgłoś
magicrodek123 2018-04-21, 11:40 4
te "KURWAAAAAAAAAA" w tle spokojnego radia rozśmieszyło mnie bardziej niż ostatnie 5 stron sadola, piwko
Zgłoś
ExtraPower 2018-04-21, 11:44
Fajny opis.
Zgłoś
kakaraka 2018-04-21, 12:00 1
miałeś dokładnie 4 sekundy żeby zareagować, gdybyś nie walił konia podczas jazdy to mógłbyś tego uniknąć
Zgłoś
Raflik 2018-04-21, 12:11
Pokaż jeszcze fotę auta
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem