Sprawdzę w Google, zanim spytam na forum... Sprawdzę w Google, zanim spytam na forum... Sprawdzę w Google, zanim spytam na forum...Dziechu@ Miejsce to znajduje się w Austrii, a z tego co mi wiadomo nie ma tam legalizacji, więc wątpie, że jakiś tam rolniczek zasadziłby sobie tego ileś tam hektarów. Wystarczy też spojrzeć na kształt roślin i odrazu widać, że uprawiana jest do innych celów, a nie do palenia. Wrzucam bo chcę, a nie podoba się to wypad. Nie pisałem nic na temat, że palę zielsko czy papierosy, a gdyby nawet to chuj ci to tego. Legalizacja jak i przerobienie Polskę na Holandię mam gdzieś, ale nawet gdybym chciał, też chuj ci do tego. Twoje ego pewnie wzrosło po twojej śmiesznej wypowiedzi. Zaczadził? Nie przypominam sobie, zebym pisał, że to wszysko spalę, więc po co wypisujesz bzdety znawco. No, ale chuj. Każdy wie lepiej bo nie dodałem w opisie, że uprawiana jest w celach przemysłowych.
Twój opis filmiki jakoś temu zaprzecza.Poza tym po kiego chuja wrzucałbyś na sadola filmik z konopiami przemysłowymi ???
z liści to ja budyń robię
Budyń zajebisty, dwa dni po takim deserze dochodziłem do siebie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów