Słaba jakość, ale kumaci wiedzą o co chodzi. Niestety brak topków, ale sama obecność nakręca.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
dobrze,ze nie ospermiles rolnikowi tej plantacji konopi przemyslowych 'kumaty' bracie
pozbawiłbyś społeczeństwa torby na zakupy...
aha, no i :
facebook.com/pages/phase2phase/109268672575439?ref=ts&fref=ts
Ale fajnie zbudowałbym sobie szałas obok tego pola Nawet jeśli byłoby słabe, to zawsze miło się chodzi z blantem w ryju
jezus_jakub@ Że uprawiają w celach przemosłwych to logicznie myśląc widomo, ale źle mnie zrozumiałeś. Zlać to moge się tobie na twarz.
wpadł bym tam z kosą i dwukółką traktorem bez dachu
rados90 napisał/a:
wpadł bym tam z kosą i dwukółką traktorem bez dachu
Mógłbyś poszerzyć swoją myśl bo nie ogarniam-zapewne jak większość...
ja pierdole.co za głąb
i jeden napisze, że to konopie przemysłowe i cała reszta za nim to już spece, którzy oczywiście też wiedzieli i jebią autora. tak trzymac gimbusy!
Ty biedronka ileśtam. Pierdolisz teraz od rzeczy. Najpierw jarasz się obecnością konopi uprawianej pod liny i ubrania a teraz piszesz że wiesz że to w takich celach jest uprawiane. Ja pierdole to po chuj wrzucasz coś takiego? Taki wielki jaracz bluntów jesteś czy co ? Zamiast papierosów w paczce to co, skręty pewnie trzymasz? Napisz jeszcze coś na temat legalizacji o której pewnie masz 1% pojęcie i żeby w Polsce zrobić drugą Holandię. Na pewno wzrośnie Twoje ego... I przy okazji zgadzam się z kerimem też. Chupacabra możliwe że byś zobaczył i samego Boga ale z poziomu dwóch metrów pod ziemią bo prędzej byś się zaczadził...
@kerim85 a Ty kurwa myślisz że wszyscy są na tyle tępi żeby się nie domyśleć iż przy jakiejś zwykłej drodze nikt normalny nie załozy plantacji? gimbusowy to jest podpis do filmiku i podnieta polem konopi siewnej do robienia sznurków eot.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów