Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Walczyli z dopalaczami jak pojebani a mogli zalegalizować maryśke i otworzyć coffe shopy w większych miastach ... Nie było by stresu i tych przepychanek a wszystkim żyło by się lepiej, maryśka nie zabija, nie powoduje agresji, wyzwala nawet pozytywne emocje
To ty jeszcze nie wiesz, że walka z dopalaczami była przykrywką, żeby ludzie mieli o czym gadać a media czym mózgi ludziom zapchać? Za dopalaczami kryły się kombinacje polityków i tajne ustawy.
A inna sprawa to to, że marihuana powinna być naprawdę legalna a przynajmniej nie powinno być kar za posiadanie krzaka, czy suszu.
To ty jeszcze nie wiesz, że walka z dopalaczami była przykrywką, żeby ludzie mieli o czym gadać a media czym mózgi ludziom zapchać? Za dopalaczami kryły się kombinacje polityków i tajne ustawy.
A inna sprawa to to, że marihuana powinna być naprawdę legalna a przynajmniej nie powinno być kar za posiadanie krzaka, czy suszu.
Spokojnie, spokojnie, dobrze wiedziałem że cała walka z dopalaczmi czy królem dopalaczy ''Dawidem Bratko'' to tylko manipulacja przed zbliżającymi się wyborami a sam król to tylko podstawiony pionek
mogles napisac ze dopiero od 25 sekundy cos siedzieje albo zrobic z tego gifa bo wlasnie zmarnowalem 20 sekund mojego życia i drugie tyle na napisanie tego posta
Masz napisane, że zaczyna sie moment kulminacyjny od 0:23... A Twoje życie pewnie i tak jest na tyle nudne i beznadziejne ze nawet nie zauważysz utraty tych 20 s.
Za dopalaczami kryły się kombinacje polityków i tajne ustawy.
Zapomniałeś jeszcze powiedzieć o żydach
i masonach
i nowym porządku świata
i super-tajnych organizacjach pozarządowych
i kosmitach
i lądowaniu na księżycu
i o starożytnych plemionach z Bizancjum
i o smoleńsku
i o strzałach w smoleńsku
i o firmach farmaceutycznych
i toksycznych związkach które spożywamy i powodują że głosujemy tak jak ONI chcą
i o najważniejszym. Że to wszystko
S
P
I
S
E
K
!
Magik się o tym przekonał
Nie ma co się łudzić moi drodzy, w tej polsce zielono nie będzie
Walczyli z dopalaczami jak pojebani a mogli zalegalizować maryśke i otworzyć coffe shopy w większych miastach ... Nie było by stresu i tych przepychanek a wszystkim żyło by się lepiej, maryśka nie zabija, nie powoduje agresji, wyzwala nawet pozytywne emocje
Polska i Polacy jeszcze nie dorośli do tego żeby marihuana była legalna. Do MJ nic nie mam, ale legalizacja chyba by nas pogrążyła. Nasze ogłupiałe społeczeństwo i propaganda w tv zrobiły wystarczająco dużo złego. Wierzysz w to że wszyscy by palili tylko w coffeshopach i mieli by ponad 18 lat? Jarał by Cie widok skurwionego 14 lata z gibonem dzień w dzień który podpierdala siano starym z portfela!?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów