Jako, że sporo się pierdoli o księdzach ruchających ministrantów to teraz macie koszerną wersję:
Jako, że sporo się pierdoli o księdzach ruchających ministrantów to teraz macie koszerną wersję:
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pajac co ma Odbyt Biskupa w nazwie jedzie po kims kto uswiadamia ludzi o niecnych poczynaniah pejsow..... Ktore teorie spiskowe cie tak zniesmaczyly?
Wejdź w jego profil, to zobaczysz. Ale podejrzewam, że ci się spodobają, bo to taki portal.
Wejdź w jego profil, to zobaczysz. Ale podejrzewam, że ci się spodobają, bo to taki portal.
Aha, czyli pierdolisz ale nie wiesz o czym...
Velture wszędzie widzi Żydów. Pewnie uwierzył, że nogę zajebali mu Żydzi i się mści.
Najciekawsze, że gość z antysemickimi obsesjami, łykający i powielający najgłupsze teorie spiskowe jest tutaj moderatorem...
Nawet nie musi. Przeglądarka już dobrze zna jego preferencje i podrzuca mu materiały, jakie lubi. A on myśli, że natrafił "zupełnie przypadkiem".
Oho, odezwał się ten co na każdym kroku widzi złych Polaków i ruskie onuce.Idz lepiej z dareczkiem sobie strzel felatio
Oho, odezwał się ten co na każdym kroku widzi złych Polaków i ruskie onuce.Idz lepiej z dareczkiem sobie strzel felatio
Nie widzę Polaków ale wielbiących Rosję, ograniczonych umysłowo polaczków, co im się tylko wydaje, że są Polakami. I nie na każdym kroku, ale tutaj, bo jest was tu wyjątkowo wielu.
i to i to wciska jakieś kiety z tego co się jakimś dzbanom przywidziało 4 tys lat temu
jeden chuj
Chodzi mi o inne. I o całokształt twojej działalności na tym portalu.
Co w tym złego ? Są fani ruskich , ukrów ,pedalskiego bolcowania , deskoterapii i "...ale już nie będzie bo nie żyje" . Każdy znajdzie coś dla siebie.
Velture wszędzie widzi Żydów. Pewnie uwierzył, że nogę zajebali mu Żydzi i się mści.
Najciekawsze, że gość z antysemickimi obsesjami, łykający i powielający najgłupsze teorie spiskowe jest tutaj moderatorem...
Nawet nie musi. Przeglądarka już dobrze zna jego preferencje i podrzuca mu materiały, jakie lubi. A on myśli, że natrafił "zupełnie przypadkiem".
Obecnie antysemityzm to mówienie niewygodnej prawdy o tych rasistowskich skurwysynach, którzy mają gojów za zwierzęta.
Uciekają do Izraela, nie dlatego, ze Izrael toleruje pedofilów, albo swój swojego u siebie kryje. To przez ich politykę ekstradycji. Żaden obywatel, w myśl prawa, nie może zostać gdziekolwiek ekstradowany. Stąd tylu tam ruskich imigrantów/milionerów, podejrzanych biznesmenów itp itd.
Dla mnie to nie pierdolenie, tylko miód na serce jak demaskują następną czarną kurwę.
Antysemityzm! To ich tradycja i kultura!
A tak poważnie:
W kk 80% tzw. "purpuratów" to przechrzty żydowskie, a nie tzw. "biali". Łatwo im to przyszło, bo kościół jest zinfiltrowany przez żydowską mafię homosiów, tak jak i sam Watykan. Im nie zależy, aby kk miał "dobrą prasę" na świecie, więc TO może sporo wyjaśniać.
W sumie to beka trochę, że ktoś wiecznie żyje tymi żydami. Ta sraczka miała miejsce 10 lat temu, teraz to trzeba naprawdę obracać się w specyficznym contencie, żeby mieć z jakimkolwiek antysemityzmem cokolwiek wspólnego, tym bardziej, że żydzi mają wypierdolone jajca na jakiś bananowy kraj nad Wisłą więc tym bardziej ich roszczenia i wpływ mają marginalne znaczenie.
Ale teraz mądrościami wyjebałeś. Nie wiem czy śmiać się, czy płakać.
Antysemityzm! To ich tradycja i kultura!
A tak poważnie:
W kk 80% tzw. "purpuratów" to przechrzty żydowskie, a nie tzw. "biali". Łatwo im to przyszło, bo kościół jest zinfiltrowany przez żydowską mafię homosiów, tak jak i sam Watykan. Im nie zależy, aby kk miał "dobrą prasę" na świecie, więc TO może sporo wyjaśniać.
Jebłem! I mało się nie posrałem ze śmiechu.
Kościół w rękach homożydowskiej mafii, tego jeszcze nie słyszałem!
Nie żebym był przesadnym pejsofilem, ale tu akurat Wasze oburzenie na nich jest trochę błędne.
Uciekają do Izraela, nie dlatego, ze Izrael toleruje pedofilów, albo swój swojego u siebie kryje. To przez ich politykę ekstradycji. Żaden obywatel, w myśl prawa, nie może zostać gdziekolwiek ekstradowany. Stąd tylu tam ruskich imigrantów/milionerów, podejrzanych biznesmenów itp itd.
I swego czasu, z tego samego powodu spierdalali tam też polscy przestępcy i kombinatorzy.
Dlaczego o tym nie słyszymy? Bo 90% mediów jest w ich rękach. Tak jak TVN stał się koszerny i wiele innych przekaźników.
Właśnie dlatego tak często jest natomiast poruszany problem pedofili w kościele. I nagonka przez TVN i inne szambo na katolików.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów