chłop z wsi wyjdzie, ale wieś z chłopa nigdy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Znowu morda tego frajera na Sadolu... c'mon ludzie! Wrzucajcie coś konkretnego.
Ma taką prace, że pracodawca postarał się o wizę dla niego. Radzę obejrzeć pare filmików i sie wypowiadać.
Turysta na głównej ?
Obejrzalem pare filmikow i sie wypowiem, bo tak sie sklada, ze tez mieszkam w USA.
Jak ktos bardzo chce to mozna go poogladac by sie posmiac, ale nie wierzcie mu za bardzo jezeli chodzi o zycie w USA.
Po prostu na sile staraja sie pokazac jakies "kwiatki" ze Stanow, a nie pokazuja calej prawdy.
$1.00 za zapokowanego ziemniora co go wrzucasz w mikrofale i w 3 min jest upieczony, wlasnie dzieki temu "ladnemu opakowaniu"
$0.99 za funt "normalnych" ziemniakow - czyli 2 sztuki jak tak naprawde przyjrzysz sie jakiej one sa wielkosci.
Tak, mam zal dupy do tych wszystkich vlogerow, MMK [tu moze troche mniejszy, ale on tez niedopowiada czasem] i innego smiecia, co wyjechalo za granice i teraz robi jakies chujowe filmiki, ktore nie sa kurwa prawda.
Jak ktos bardzo chce to mozna go poogladac by sie posmiac, ale nie wierzcie mu za bardzo jezeli chodzi o zycie w USA.
Po prostu na sile staraja sie pokazac jakies "kwiatki" ze Stanow, a nie pokazuja calej prawdy.
$1.00 za zapokowanego ziemniora co go wrzucasz w mikrofale i w 3 min jest upieczony, wlasnie dzieki temu "ladnemu opakowaniu"
$0.99 za funt "normalnych" ziemniakow - czyli 2 sztuki jak tak naprawde przyjrzysz sie jakiej one sa wielkosci.
Tak, mam zal dupy do tych wszystkich vlogerow, MMK [tu moze troche mniejszy, ale on tez niedopowiada czasem] i innego smiecia, co wyjechalo za granice i teraz robi jakies chujowe filmiki, ktore nie sa kurwa prawda.
Elanez Funt to jednostka wagowa w krajach anglosaskich, odpowiada ok 0,55 kg
zrobiłam obrazek żeby się wyżyć: nie wstawiajcie już tu tego idioty bo przykro się robi...
Ja pierdole i po co wy w ogóle dodajecie tutaj tych vlogerów? Z resztą skoro wygrzebałeś ten film to znaczy że tego właśnie vlogera oglądasz. Nie musisz się jednak nim dzielić na tym portalu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów