chłop z wsi wyjdzie, ale wieś z chłopa nigdy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ta druga wersja to dla kobiet
"Chociaż te i tak są drogie bo pewnie organiczne". Za nazwę "ziemniaki organiczne" powinni rozstrzeliwać podręcznikami do chemii
Swoją drogą z typa jest kawał solidnego, organicznego buraka.
Swoją drogą z typa jest kawał solidnego, organicznego buraka.
Fascynujący vloger. Ja pierdole o ziemjakach bedzie opowiadał...
@plonk Chińczycy zrobili ryż z foliowych torebek i pyrków, jajka z jakiegoś gówna, to dlaczego mieli by nie robić nieorganicznych ziemniaków
Organiczne pożywienie może być też takie, które zostało wyhodowane bezstresowo, ziemniaków nie atakowała stonka ziemniaczana, a farmer codziennie wygrywał im na organach tą samą wesołą cyrkową melodyjkę, dlatego są organiczne.
Organiczne pożywienie może być też takie, które zostało wyhodowane bezstresowo, ziemniaków nie atakowała stonka ziemniaczana, a farmer codziennie wygrywał im na organach tą samą wesołą cyrkową melodyjkę, dlatego są organiczne.
A już myślałem, że skończyła się moda na wrzucanie tego idioty na sadola...
"ziemjaki fuckowane po jednej sztuce"- takie wyruchane pyry.
Łał Burgery mają ziemniaki ile to się człowiek może ciekawych rzeczy dowiedzieć w tym internecie pod filmikiem powinno być napisane Sadistic uczy
Z tego co wiem ten koleś swego czasu kłócił się z innym vlogerem co mieszka w Stanach, oboje tacy prostacy.
brawo kurwy, filmik na glownej, bo koles powiedzial ziemiaki zamiast ziemniaki
typ w usa to troche jezyk i akcent troche ucierpial polski wiesniaki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów