chłop z wsi wyjdzie, ale wieś z chłopa nigdy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czepiacie sie typka bez podstawnie. Chociaz jako obywatel JUKEJ (Anglia) ze wiekszosc ludzi tutaj to spoleczny margines. Nie wiem jak jest w Ameryce bo tam nie bylem ale mieszkam za granica i mowie jak jest. Powiem wam tak - Kulture wynosi sie z domu a jezeli rodzice nie byli przykladem perfekcji i geniuszu to z dykcja tez jest problem. Chuj w to jak mowi, moze ma poukladane w glowie i to sie liczy.
Ziemjaki hahaha ja jebie xd
Ziemiaki ziemiaki jadłem wszystkie smaki, hujowe ale zdrowe pokarmy hejtowe Kurwy jebane sadolowe Fikcja literacka tępe huje (metafora) ^^ Wypowiedź zgodna z regulaminem
michal2612 napisał/a:
Z tego co wiem ten koleś swego czasu kłócił się z innym vlogerem co mieszka w Stanach, oboje tacy prostacy.
No tak, ty swoim prostactwem ich bijesz na głowę. Poszukaj, czym się różnią liczebniki obaj, obie i oboje.
ale to musi dziwnie wyglądać - idzie hamburger do supermarketu a tam koleś gada z kamerą o ziemniakach
Sessvisto napisał/a:
w każdym razie prace ma lepszą niż 99% polaczków (wiem, że masz ból dupy jak ktoś mówi polaczek, jebie mnie to). Zwiedził pół świata, robi to co lubi, ma kasę i czas na hobby. Zazdrość? A no tak, przecież jesteśmy polaczkami
ale się ślicznie napiąłeś! a teraz wal się na ryj frajerze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów