Gazeta wyborcza to największe lewackie kurestwo.
A "prawakow" jak zwykle boli dupa Klasyk.
Jerzy Urban.
Zabolało ? Cieszę się
lewactwo lewactwo lewactwo lewactwo lewactwo... a żebyście się kurwa nie posrali
Papież chuj.
Ludzie są tępi jak gówno. Jeżeli coś jest katolickie, to nie oznacza to z miejsca, że jest to prawicowe. Do książek.
Po drugie - skąd ta pani miała dowody, że donosił? Do tej pory nie wiemy, kto zdradzał kolegów w Solidarności (TW), a ta pani mówi, że wie na pewno - ten ksiądz zdradzał kolegów.
A swoją drogą z papieżem to mi tylko jeden chuj po drodze. "Chuj mnie to obchodzi". Niech sobie w watykanie wybierają szamanów jakich im się podoba. Aby tylko od moich pieniędzy i naszego prawa się ich sługusy trzymały z daleka, to będziemy żyć w pokoju.
I jedziemy dalej. Prawicowy wózek toczy się i toczy, ścierwo pozostaje ślepe na własne argumenty. Skoro tak zajadle prawica broniła księdza de Berier za to, że dzieciakom z in vitro wmówił bruzdę na czole (znam ja takich lekarzy...), to niech teraz z równą zajadłością broni tej całej dyrektor jak jej tam za nazwanie papieża chujem. Taka sama sytuacja, debilna wypowiedź niezwiązana z pełnioną przez nich funkcją. De Beriera chcieli usunąć z uczelni, a tę kobitę z teatru. Tu bronimy, tam nie bronimy. Gdzie tu logika? Gdzie sens?
A swoją drogą z papieżem to mi tylko jeden chuj po drodze. "Chuj mnie to obchodzi". Niech sobie w watykanie wybierają szamanów jakich im się podoba. Aby tylko od moich pieniędzy i naszego prawa się ich sługusy trzymały z daleka, to będziemy żyć w pokoju.
Jaka prawica broniła de Beriera?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów