Karchery w ruch
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Genialne, bede mogl odsniezac swoj samochod i drewniana werande!
no jebło zdrowo, piwko leci, na drugi raz nauczy się, żeby uważać na ręce, aa niee już ich nie ma
Samozapłon maszynki plus bardzo szybkie zatarcie silnika gwarantowane - benzyna jest za sucha żeby ją pompować zwykłą pompką. Mógłby spróbować z ropą ale ta na zimno się nie zapali - trzeba by podgrzać przynajmniej do 70'C.
biadolicie za łebka bawiło się tak z zapałkami i strzykawkami z benzyną
Z pistoletem na wode też się da
Z pistoletem na wode też się da
tutorial jak przygotować sobie domowy miotacz płomieniu w celu unicestwiania ciapackiego gówna
Guz-00 napisał/a:
Samozapłon maszynki plus bardzo szybkie zatarcie silnika gwarantowane - benzyna jest za sucha żeby ją pompować zwykłą pompką. Mógłby spróbować z ropą ale ta na zimno się nie zapali - trzeba by podgrzać przynajmniej do 70'C.
Temperatura przy której diesel staje się palny wynosi 56 stopni.
opary diesla. to co widzisz co sie zazwyczaj pali to są opary. poza tym może to zwykła woda ? proponuje podpalić olej na patelni i zalać wodąTemperatura przy której diesel staje się palny wynosi 56 stopni.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów