Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jeszcze kilka takich akcji i z 300 koni w tym kałdi pozostanie może ze stówka... Silniki w samochodach sportowych łatwo w ten sposób zajechać. To nie traktor, że możesz nim gnój po polu rozsypywać i drzewo z lasu przywozić. Z drugiej strony, właściciela pewnie stac na kupno nowego, więc ch*j mi do tego...
Lubie jak taki trol ma ból dupy.
PS: mógł wrzucić z 10 worków cementu do bagażnika i szedł by jak dzik.
Silnik w samochodzie sportowym który z założenia ma dostawać po dupie łatwo można zajechać hehe.. dobre!
co najwyżej się trochę zgrzeje haldex . sam silnik i napęd to najbardziej na suchym asfalcie przy procedurze startu dostaje w dupę . stąd też są limity takich akcji .
skoda, że nie znam się na samochodach, bo wpierdoliłbym się jak dzik do tej dyskusji
Petru i Berta też, a nie przeszkadza im to w pisaniu idiotyzmów. Tak że śmiało.
Nic mu się nie urwało, TIR się w niego nie wjebał, lina nie strzeliła i nie odcięła nikomu głowy. Jednym słowem... Nuuuuda
Z dużego fiata (nigdy nie zhańbiłem sie maluchem) w kilku modelach przesiadłem sie na polonezy, Wszystko tylnonapędowce. Potem były zachodnie auta,, oczywiscie przednionapędowe.
A potem zaczęły sie przygody z czteronapędem (włacznie z tymi najlepszymi jak Subaru i Mitsubishi, czyli sztywnym).
Czteronapędy sterowane elektroniką jakieś 10- 15 lat temu były gównem, np. w pierwszych Volvo napędzanych elektronicznie - tzw Cross country, było zagrożeniem dla kierowców.
Dziś miśki i subaraki nadal rządzą, ale elektrnika tak poszła daleko, że jak nie lubie BMW czy Merca, muszę im przyznąc, że czteronapęd jest SUPER.
Pozwala np. wyciągąć sie z poślizgu. Nauczył mnie tego m. inn. niejaki Janusz Kulig, taki se facecik
Dziś widząc potęge czteronapędu, mam szacun i wcale mnie nie dziwi, ze osobówka wyciaga ciężarówkę
petru23 - jeśli przetaczasz swoje toczydło z punktu A do punktu B, to szanuję
Ale nie wypowiadaj sie proszę na temat, na którym sie nie znasz , bo dla mnie filmik super.
No sutki mi niemal stwardniały
ja pierdole, tira wyciągniesz nawet lanosem 1.5, aby szarpnąć i już pójdzie. Taka sama zasada jak w strongmenach gdy przeciągali ciężarówki.
Chyba cię pojebało. Próbuj ciągnąć tira Lanosem pod górę...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów