18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 25 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kosmodysk 2021-02-12, 18:45 1
BigBertha napisał/a:

Jeszcze kilka takich akcji i z 300 koni w tym kałdi pozostanie może ze stówka... Silniki w samochodach sportowych łatwo w ten sposób zajechać. To nie traktor, że możesz nim gnój po polu rozsypywać i drzewo z lasu przywozić. Z drugiej strony, właściciela pewnie stac na kupno nowego, więc ch*j mi do tego...

Lubie jak taki trol ma ból dupy.
PS: mógł wrzucić z 10 worków cementu do bagażnika i szedł by jak dzik.
Zgłoś
Dupaapud 2021-02-12, 18:58
A kierownik z TIRa jeszcze na hamulcu trzyma. Jednak co ałdi to ałdi.
Zgłoś
plastic 2021-02-12, 19:03
skoda, że nie znam się na samochodach, bo wpierdoliłbym się jak dzik do tej dyskusji
Zgłoś
nowynick 2021-02-12, 19:13 3

i nikt nie napisał "tfu! Jebany Matiz!"?
Zgłoś
g................r 2021-02-12, 19:15
pro_avenger napisał/a:

Silnik w samochodzie sportowym który z założenia ma dostawać po dupie łatwo można zajechać hehe.. dobre!

co najwyżej się trochę zgrzeje haldex . sam silnik i napęd to najbardziej na suchym asfalcie przy procedurze startu dostaje w dupę . stąd też są limity takich akcji .
Zgłoś
Z................w 2021-02-12, 19:49
kolega tak samo ciągną tira pod górkę bmw3 Xdrive
Zgłoś
dżonyłojlker 2021-02-12, 20:50 1
plastic napisał/a:

skoda, że nie znam się na samochodach, bo wpierdoliłbym się jak dzik do tej dyskusji

Petru i Berta też, a nie przeszkadza im to w pisaniu idiotyzmów. Tak że śmiało.
Zgłoś
Presty 2021-02-12, 21:19 1
petru23 napisał/a:

Nic mu się nie urwało, TIR się w niego nie wjebał, lina nie strzeliła i nie odcięła nikomu głowy. Jednym słowem... Nuuuuda

Z dużego fiata (nigdy nie zhańbiłem sie maluchem) w kilku modelach przesiadłem sie na polonezy, Wszystko tylnonapędowce. Potem były zachodnie auta,, oczywiscie przednionapędowe.
A potem zaczęły sie przygody z czteronapędem (włacznie z tymi najlepszymi jak Subaru i Mitsubishi, czyli sztywnym).
Czteronapędy sterowane elektroniką jakieś 10- 15 lat temu były gównem, np. w pierwszych Volvo napędzanych elektronicznie - tzw Cross country, było zagrożeniem dla kierowców.
Dziś miśki i subaraki nadal rządzą, ale elektrnika tak poszła daleko, że jak nie lubie BMW czy Merca, muszę im przyznąc, że czteronapęd jest SUPER.
Pozwala np. wyciągąć sie z poślizgu. Nauczył mnie tego m. inn. niejaki Janusz Kulig, taki se facecik
Dziś widząc potęge czteronapędu, mam szacun i wcale mnie nie dziwi, ze osobówka wyciaga ciężarówkę

petru23 - jeśli przetaczasz swoje toczydło z punktu A do punktu B, to szanuję
Ale nie wypowiadaj sie proszę na temat, na którym sie nie znasz , bo dla mnie filmik super.
No sutki mi niemal stwardniały

Zgłoś
kulawiec 2021-02-12, 22:55 1
Leci sprzęgło od takiego ciągania, z drugiej strony, Niemieckie padło tylko do ciągnięcia Rumunów się nadaje.
Zgłoś
frredy 2021-02-13, 10:43
FAKE! W 12 sekundzie widać jak koła kręcą się do tyłu a on jedzie do przodu...
Zgłoś
PryszczatyJeż 2021-02-13, 23:47
shiters napisał/a:

ja pierdole, tira wyciągniesz nawet lanosem 1.5, aby szarpnąć i już pójdzie. Taka sama zasada jak w strongmenach gdy przeciągali ciężarówki.

Chyba cię pojebało. Próbuj ciągnąć tira Lanosem pod górę...
Zgłoś
Kontotylkonaharda 2021-02-14, 21:47
W porównaniu do napędu Subaru, gówno.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem