Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jeszcze kilka takich akcji i z 300 koni w tym kałdi pozostanie może ze stówka... Silniki w samochodach sportowych łatwo w ten sposób zajechać. To nie traktor, że możesz nim gnój po polu rozsypywać i drzewo z lasu przywozić. Z drugiej strony, właściciela pewnie stac na kupno nowego, więc chuj mi do tego...
Silnik w samochodzie sportowym który z założenia ma dostawać po dupie łatwo można zajechać hehe.. dobre!
Jeszcze kilka takich akcji i z 300 koni w tym kałdi pozostanie może ze stówka... Silniki w samochodach sportowych łatwo w ten sposób zajechać. To nie traktor, że możesz nim gnój po polu rozsypywać i drzewo z lasu przywozić. Z drugiej strony, właściciela pewnie stac na kupno nowego, więc chuj mi do tego...
Ciekawa teoria
Silnik w samochodzie sportowym który z założenia ma dostawać po dupie łatwo można zajechać hehe.. dobre!
Ciekawa teoria
z założenia ma ciągnąć własną mase a nie 20 parę ton. Jest taki parametr jak DMC przyczepy ciągniętej .
W przypadku RS3 to chyba 750KG a nie kurwa TIR z naczepą.
Rozjebie skrzynię, przeniesienie napędu i zapewne też silnik rozwali
Z tego tez powodu takie ciołki jak Wy potraficie zajechać sportowy samochód.
z założenia ma ciągnąć własną mase a nie 20 parę ton. Jest taki parametr jak DMC przyczepy ciągniętej .
W przypadku RS3 to chyba 750KG a nie kurwa TIR z naczepą.
Rozjebie skrzynię, przeniesienie napędu i zapewne też silnik rozwali
Z tego tez powodu takie ciołki jak Wy potraficie zajechać sportowy samochód.
Zastanowiłeś się deklu choć przez chwilę, zanim napisałeś te brednie? Widzisz jaka jest tam nawierzchnia?
Zastanowiłeś się deklu choć przez chwilę, zanim napisałeś te brednie? Widzisz jaka jest tam nawierzchnia?
A sorki, czyli ciągnie sanki.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów