Źle stanął i go tłuką.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Źle stanął i go tłuką.
Sezon na zimowe zloty miłośników letnich opon uważam za otwarty
Wiedział już, że nie wyhamuje i trzymał zablokowane koła...taki absurd, mógł chociaż próbować delikatnie dać gaz i kontrować, widać że w ogóle nie ma pojęcia o jeździe w takich warunkach Polecam wszystkim pobawić się trochę na pustym parkingu jak spadnie świeży śnieg, fajna zabawa i super nauka przydatna! Jedyny problem to ceny paliwa teraz :'(
willoo napisał/a:
Ale co miał kurwa zrobić? Przeskoczyć jebaniutki ?
Sprawa prosta puścić hamulec i próbować ominąć przeszkodę inna sprawa że z przodu stoją barany które uniemożliwiają bezpieczne ominięcie samochodu a na dodatek drą ryja na kierowcę który wie co zrobił ale poniekąd zrobił to z ich winy
Jeszcze drze ryja no co ty kurwa robisz .... Kurwa typ ma oc to chuj z tym i tak mi nie żal ja bym się wydarł jakby nie wiem mu testarosse jebneli
Ale pierdolenie... Możesz miec nawet Marsjanskie opony jak stracisz przyczepnosc i nic nie zrobisz na hamulcu to samo na lodzie, sniegu etc... Gdyby opony wystarczyly to nie byloby lancuchów, opon z kolcami
Awiec to ty jestes tym slynnym gosciem, ktory piłuje golfa trojke o 3 w nocy
silwerbalk napisał/a:
Jeszcze drze ryja no co ty kurwa robisz .... Kurwa typ ma oc to chuj z tym i tak mi nie żal ja bym się wydarł jakby nie wiem mu testarosse jebneli
Nie każdy ma ulepa.A zrobić tak jak było przed zderzeniem to niemożliwym jest.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów