Uciekł skubaniec.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Uciekł skubaniec.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A te kurwy siedzą w aucie i spokojnie czekają na zielone
Wina w 100% kierującego samochodem, co wyprzedzał na pasach. Dlatego ja mam coś takiego, jak wyobraźnia i mimo, że mam zielone, mimo, że się wszyscy zatrzymali, idę przez pasy i się rozglądam na lewo i prawo. Niech ktoś nie wyhamuje i wjedzie w dupę stojącego auta, które poleci prosto na mnie. Rozglądając mogę zareagować, a patrząc się przed siebie i mając kaptur na łbie, jak ta babka już szans na reakcję nie mam. Zatrzymał się każdy, masz zielone? Super, ale czujności oprócz tego nigdy za wiele.
Derma napisał/a:
A te k***y siedzą w aucie i spokojnie czekają na zielone
pewnie czarne a jak wiadomo ten kolor skóry zobowiązuje do pewnych reakcji
przechodziła w niedozwolonym miejscu, nie było tam pasów (no dalej jebcie mnie)
Chujowy refleks, stała i się patrzyła jak sarna przed pierdolnięciem przez pociąg.
radek225 napisał/a:
Wina w 100% kierującego samochodem, co wyprzedzał na pasach.
Zanim napiszesz takie brednie to zerknij do kodeksu. Nikt tutaj nie wyprzedzał na pasach.
TomRar napisał/a:
Zanim napiszesz takie brednie to zerknij do kodeksu. Nikt tutaj nie wyprzedzał na pasach.
Wymijanie, Panie aż tak bardzo zasadniczy.
jamber napisał/a:
pewnie czarne a jak wiadomo ten kolor skóry zobowiązuje do pewnych reakcji
przecież słychać że to żółtki siedzą za kołem....
a wiadomo że u nich to na porządku dziennym, ominąć i zapomnieć.
radek225 napisał/a:
Niechciał bym być złośliwy, ale to też nie
Ty idioto, jakie pasy. Jak tam jest czerwone światło na wprost. Jak już to wjechał na skrzyżowanie na czerwonym ślepy debilu.
radek225 napisał/a:
Skośniaki się nie pierdolą. Nie wiem ile w tym prawdy, ale podobno połowa ruchu ulicznego odbywa się bez OC i wszelkich ubezpieczeń. Sprawca wypadku złapany z udowodniona wina, ryzykuje, że będzie musiał bulić ofierze za koszty leczenia (i czasem) dożywotnią rentę. Bardziej się opłaca cofnąć, poprawić, zajebać na śmierć i próbować spierdolić "po Angielsku". Jest szansa, że się upiecze...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów