📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nom sezon na urywanie się rozpoczyna
Widać różnice w mentalności u nic w tle "oh shit!", "No!", a u nas "ale to było dobre"
Na pierwszy rzut oka widać, że na takim odcinku drogi będą problemy z przyczepnością. Nawet wydaje mi się, że większość o ile nie wszystkie pojazdy miały letnie opony (choć zimowe nie wiele by tu pomogły, prędzej łańcuchy, a i to nie takie pewne). Brak umiejętności i znajomości możliwości własnego samochodu. Dobrze, że raczej nikomu na obu tych filmikach się nic nie stało.
patrz! Urwie nastepnemu.. tym razem w Seatle!!
Rok w rok filmy z tej okolicy są właściwie takie same - jedynie auta się zmieniają. Rozumiem że tam działa prężne lobby murzyńskich blacharzy i piaskarki zaraz po wyjechaniu są kradzione...
Shadow napisał/a:
. Nawet wydaje mi się, że większość o ile nie wszystkie pojazdy miały letnie opony
W stanach nie ma zimowych opon, cały rok jeździ się na tych samych
Gdyby San Francisco leżało w strefie umiarkowanej takich filmików było by od huja
Jak dwóch kolegów wyżej zaznaczyło, podstawowym problemem jest brak zimowego ogumienia a założę się o piwo, że tam o łańcuchach nikt nie słyszał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów