18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:52
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mimson 2013-01-11, 23:01 1
@Adam1394 Też się męczyłem w tym roku ze zjebami ze szczecińskiego WORDu, na szczęście udało mi się zdać jeszcze latem. Najlepsze jest to, że na nową siedzibe WORD jakos kase znalazł, mimo iż obecna wcale nie jest stara... Życzę powodzenia.
Zgłoś
ssiruuvi 2013-01-11, 23:10
z kosciuszki na pomo normalnie 11 minut.. dzisiaj 1h40.. kurwa zamiast od razu z buta to glupi czekalem z nadzieja ;] to co sie dzisiaj stalo to tyko plakac, wladze to chyba zamknely sie w piwnicy i czekaly az samo przejdzie... kurwa
Zgłoś
T-Will 2013-01-11, 23:22
Gość jeździ jak paralityk.
Zgłoś
metalhead1 2013-01-11, 23:45 7
Czym Szczecin się zasłużył dla Polski:

1. Snajper na prawobrzeżu (powinniście pamiętać jeszcze)
2. Zaciemnienie Szczecina- brak prądu w całym mieście bo spadło trochę śniegu.
3. Górka Szczecin czyli "ale urwał"
Duma mnie rozpiera jakie piękne i wspaniałe jest nasze miasto. Nie wspomnę już o tramwajach jeżdżących raz na godzinę. Szczególnie uzdolniona w tych względach jest trójka. Może jeszcze traktory znowu?
Zgłoś
Barthuss 2013-01-11, 23:51
Szczecin zimową stolicą Polski!

PS. Skąd Ja wiedziałem, że ktoś to wrzuci
Zgłoś
i................a 2013-01-12, 0:11 1
P@N K@C napisał/a:

ikea, medialna propaganda o paraliżu? jak inaczej nazwać zakorkowanie całego miasta?

tak dla poprawy humoru, na filmiku widdoczne jest rondo ofiar katastrofy smoleńskiej

Zauważ jak się przedstawia takie sytuacje w TV. Totalny horror, koszmar, katastrofa i ola boga koniec świata. Jakby to było coś dziwnego o tej porze roku. Korki zawsze będą z jakiś powodów czy to naturalnych czy ludzkich dopóki po miastach będą jeździć samochody
Zgłoś
luka100 2013-01-12, 0:41
Adam1394 napisał/a:

BTW: Filmik wyżej pochodzi z Ronda Ofiar Katastrofy Smoleńskiej (też ciekawa historia, gdzie przerabia się skrzyżowanie na rondo, wydaje grube miliony, żeby było co nazwać. A potem na piaskarki nie ma w dupę jebana mać), do którego mam 30 sekund drogi [ścisłe centrum], dzisiaj jechało się tam spod mojego domu - pięć i pół minuty.

PS: Do tych co napiszą mi, że mi tak dobrze, że nie zdążyłem, bądź inne "hejterowe" komentarze - ciepły chuj wam w czoło.

pomijając ciepłego chuja, akurat to skrzyżowanie było na tyle ciulowe, że "rondko" pasuje tam idealnie (ew. mogli zmienić profil skrzyżowania) gdyż, z jednej strony kilometrowe pasy, z drugiej strony gówno było widać
Zgłoś
Lam3rZ 2013-01-12, 1:53
hah widze ze swiezy filmik tak sie sklada ze tez mieszkam w szczecinie i o godzinie 16 jak ludzie zaczeli wracac z pracy to sie zaczal mega paraliz autobusy na kazdej gorce staly w poprzeg jezdni, dresiki w swoich bmkach na swiatlach nie umieli ruszyc, a w radiu trabili ze plugi od samego rana jezdza po ulicach :d o godzinie 22 jak juz wracalem ze swojej przypierdolonej pracy zadna glowna ulica szczecina nie byla odsniezona co do filmiku - tak to jest jak sie nie umie zadbac o miasto i w pore odsniezyc mieszkancy szukaja sobie rozrywek - wielkie piwo dla lyzwiaza!
Zgłoś
brzoza 2013-01-12, 2:13
przed pierwsza wracalem z okolic torunia. wioski, trasa - wszystko ladnie gdzieniegdzie troche sniegu na drogach. od stargardu drogi biale a w szczecinie to juz w ogole makabra. rozjechany i zmarzniety na lod snieg wszedzie gdzie nie spojrzec. widzialem dwa plugi, ale zgarnialy tylko troche sniegu z wierzchu, lod rozpusci sie pewnie za jakis czas od soli.
u mnie na pomorzanach na osiedlu jak zwykle plug sie nie zmiesci. za dzien albo dwa zrobi sie kilkucentymetrowa szklanka i jesli tylko nieopatrznie sie ktos zatrzyma, to juz przejazdu nie ma prze osiedle (dunikowskiego). chyba koniec swiata bylby lepszym rozwiazaniem.
ale za to jutro z synem zapierdalamy na sanki
Zgłoś
Łynkcynkpynkcynk 2013-01-12, 7:33
12 stycznia godzina siódma 33, więc mam Szczecin prawie na żywo
Zgłoś
K................o 2013-01-12, 10:30
e tam , wczoraj jadąc z Rodła na Sczaniecką jechałem 40 minut , stwierdziłem że wrócę z buta i zajeło mi to 10 minut
Zgłoś
zeto88 2013-01-12, 12:01
Zima zaskoczyła w zimie.. uwaga bo za parę miesięcy może nas zajebiście zaskoczyć upał latem.
Zgłoś
Barthuss 2013-01-12, 13:41
E tam! Ziomek ode mnie z pracy wracał wczoraj z Santockiej na Słoneczne z buta bo autobusy nie jeździły
Zgłoś
lukaasm 2013-01-12, 14:02
Cytat:

(pomagając pchać przy okazji z 10 aut, bo nikt oczywiście nie rozumie że jak jest -3 to się zakłada zimowe ogumienie).

No tak, bo ty nie rozumiesz, ze przy całkowicie oblodzonej ulicy, to tylko łańcuchy ? Zimowe opony w niczym Ci nie pomogą :F
Zgłoś
korpal 2013-01-12, 14:04
jakie szczescie ze zjechalem o 11 do domu (1 godzina drogi), po 13 juz ludzie jechali busami do Pyrzyc (50km) od 3 do 5 godzin
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem