zima zaskoczyła w styczniu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Szczecin miastem zimowym,było słynne "ale urwał!" teraz jazda na łyżwach po rondzie
ja pierdole, 4h wycieczka na górniczy i do domu
kurwa, przecież skąd drogowcy mogli wiedzieć, że w styczniu spadnie śnieg...
kurwa, przecież skąd drogowcy mogli wiedzieć, że w styczniu spadnie śnieg...
No był rozpierdol po południu
tylko zalozyc lyzwy do jazdy szybkiej i nakurwiac przeplatanke
Podoba mi się takie podejście mieszkańców nie dają się medialnej propagandzie o paraliżu, tylko mają wyjebane na wszystko i robią dokładnie wbrew wszystkim piwko dla łyżwiarza!
A już myślałem, ze to ta górka ze Szczecina; niezła szklanka
ikea, medialna propaganda o paraliżu? jak inaczej nazwać zakorkowanie całego miasta?
tak dla poprawy humoru, na filmiku widdoczne jest rondo ofiar katastrofy smoleńskiej
tak dla poprawy humoru, na filmiku widdoczne jest rondo ofiar katastrofy smoleńskiej
Brakowało tylko tych Traktorów Strajkujących...
eee dzisiejszy dzień to nic w porównaniu z pewnym kwietniowym(?) dniem (3lata temu?), wtedy to był paraliż
ale kultura w tym szczecinie, nawet "wrzucił" kierunek jak zjeżdżał z ronda
Dziś przedstawię swoją historię...
Miałem egzamin teoretyczny na prawo jazdy kategorii B na godzinę 16:15.
Z domu wyjechałem (z Tatą) o godzinie 15:20 (a mieszkam 20 minut drogi do Ośrodka).
O 16:00 porzuciłem Ojca 700m od naszego domu i wyruszyłem do owegoż WORDu z buciorka.
W WORDzie byłem o godzinie 16:55, na pytanie "czy nie uzględniają Państwo warunków pogodowych" odpowiedź brzmiała "to nie wina WORDu!".
22 zł w plecy + 11 zł kary + 22 zł za nowy egzamin (szczęście będzie jak się uda wbić przed 19-tym).
W domu byłem o 18:10 (pomagając pchać przy okazji z 10 aut, bo nikt oczywiście nie rozumie że jak jest -3 to się zakłada zimowe ogumienie).
Ojciec 700m z powrotem do domu wracał 2:15h.
Padać zaczęło o ~13:00, wracając do domu (3 godziny łącznie) nie widziałem ani jednej piaskarki/pługu/łotever.
Dlatego - jebać Szczecin [a właściwie to nasze zajebiste służby].
BTW: Filmik wyżej pochodzi z Ronda Ofiar Katastrofy Smoleńskiej (też ciekawa historia, gdzie przerabia się skrzyżowanie na rondo, wydaje grube miliony, żeby było co nazwać. A potem na piaskarki nie ma w dupę jebana mać), do którego mam 30 sekund drogi [ścisłe centrum], dzisiaj jechało się tam spod mojego domu - pięć i pół minuty.
PS: Do tych co napiszą mi, że mi tak dobrze, że nie zdążyłem, bądź inne "hejterowe" komentarze - ciepły chuj wam w czoło.
Miałem egzamin teoretyczny na prawo jazdy kategorii B na godzinę 16:15.
Z domu wyjechałem (z Tatą) o godzinie 15:20 (a mieszkam 20 minut drogi do Ośrodka).
O 16:00 porzuciłem Ojca 700m od naszego domu i wyruszyłem do owegoż WORDu z buciorka.
W WORDzie byłem o godzinie 16:55, na pytanie "czy nie uzględniają Państwo warunków pogodowych" odpowiedź brzmiała "to nie wina WORDu!".
22 zł w plecy + 11 zł kary + 22 zł za nowy egzamin (szczęście będzie jak się uda wbić przed 19-tym).
W domu byłem o 18:10 (pomagając pchać przy okazji z 10 aut, bo nikt oczywiście nie rozumie że jak jest -3 to się zakłada zimowe ogumienie).
Ojciec 700m z powrotem do domu wracał 2:15h.
Padać zaczęło o ~13:00, wracając do domu (3 godziny łącznie) nie widziałem ani jednej piaskarki/pługu/łotever.
Dlatego - jebać Szczecin [a właściwie to nasze zajebiste służby].
BTW: Filmik wyżej pochodzi z Ronda Ofiar Katastrofy Smoleńskiej (też ciekawa historia, gdzie przerabia się skrzyżowanie na rondo, wydaje grube miliony, żeby było co nazwać. A potem na piaskarki nie ma w dupę jebana mać), do którego mam 30 sekund drogi [ścisłe centrum], dzisiaj jechało się tam spod mojego domu - pięć i pół minuty.
PS: Do tych co napiszą mi, że mi tak dobrze, że nie zdążyłem, bądź inne "hejterowe" komentarze - ciepły chuj wam w czoło.
Ja się dzisiaj niespodziewanie wyje*ałem na pasach na rowerze. Drogowcy zaskoczeni! jak żyć?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów