📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jakich kierowców???
Przecież to Ruski tam nie ma kierowców.
To prawda. Oni wszyscy są kamerzystami więcej ich tam niż w Hollywood.
piwo dla kamerzysty za trzymanie kamery prosto mimo zbliżającego się niebezpieczeństwa
@Bam_Bam: nie do końca tak, on powiedział "i w pizdzjec na bok wywaliłsja"
Jak tylko widzę filmik zatytułowany "kraksa", "kierowcy", to zawsze kojarzy mi się z Rosją. Piwo dla wstawiającego
Kobieto! Masz chłopaka/męża - bądź mu wierna!
Mężczyzno! Masz dziewczynę/żonę - nie ruchaj innych!
Jak tylko widzę filmik zatytułowany "kraksa", "kierowcy", to zawsze kojarzy mi się z Rosją. Piwo dla wstawiającego
Teraz mi sie przypomniało jak niecały rok temu zaczęło ostro sypać śniegiem. Akurat jechałem krajówką, w miejscach gdzie obok drogi były nagie pola tworzyły się "nawiewy" w których było bardzo ślizgo i widoczność może ze 3 metry. Jadę sobie spokojnie a tu burak w nowej audicy mnie wyprzedza jak gdyby był piękny słoneczny dzień, chwilę później wjeżdżam do "nawiewu" o którym wcześniej wspomniałem a tam audi stoi pięknie zaparkowane w rowie. Nie wiem co niektórzy mają we łbach, że przy niekorzystnych warunkach na drodze zapierdalają jakby jechali w jakimś rajdzie.
@kacper_IK160P: Posłuchaj, pod koniec filmiku coś takiego powiedział, ja go nie cytuje ale jakoś tak to brzmiało i ten język mnie zawsze rozśmiesza
wpizdziec na bok !!
fejk... kto normalny stoi na takim wypizdowie... a sorry, to ruskie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów