📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
00:33
tir robiący "aniołka" na śniegu
tir robiący "aniołka" na śniegu
Od razu widać że to nie u nas. U nas zima zaskakuje tylko drogowców. Kierowcy są cwani i wiedzą że zima przychodzi po jesieni. Drogowcy dalej myślą że w czerwcu. I co roku ich ta suka zima zaskakuje.
co za barany,widza ze samochody powypierdalane na poboczu to dalej jada jak jechali wczesniej zamiast zwolnic...wtf?
Dulce et decorum est pro patria mori
Kurwa już tyle filmików z Rosji widziałem, że chyba nauczyłem się rosyjskiego
Pierwszy kamerzysta, który utrzymał kadr podczas akcji. To się chwali.
Emulator, kilka romów, pad bez analogów i zabawa na resztę życia!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów