Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
arkuba2, Musze cie zmartwic sa tez wersje 4x4 pozatym przynajmniej mu dupa na sniegu nie ucieknie
Tylko że to są KOMBI, nie było sedanów/liftbacków z 4x4. Skoda od ZAWSZE robiła jeśli już, to kombi w 4x4
Marcinxxxxx
arkuba2, Musze cie zmartwic sa tez wersje 4x4 pozatym przynajmniej mu dupa na sniegu nie ucieknie
Tylko że to są KOMBI, nie było sedanów/liftbacków z 4x4. Skoda od ZAWSZE robiła jeśli już, to kombi w 4x4
ZAWSZE? Co za bzdury... jak mnie wkurwia jak ktoś udaje mądrego a ni chuya nie ma o czymś pojęcia i jeszcze się kłóci...
Najwięcej w 4x4 jest kombiaków, ale to nie znaczy, że tylko one występują z tym napędem.
Chcesz to sobie jedną kup:
otomoto.pl/skoda-octavia-1-8-turbo-4-x-4-gaz-sekwencja-C27297887.html
moto.allegro.pl/skoda-octavia-1-8-t-4x4-laurinklement-i2971371984.html
Angole w większości mają drewniane łby lekko przyśnieży i już lewy pas (teorytycznie) zwalnia do 50-60km/h a dla cieżarówek zakaz wyprzedzania, co do łańcuchów to tam jakiś niski mandat (w granicach 150Euro).
ale mi się pojebało oczywiście chodziło mi że Octavia III 4x4 oryginalnie tylko w kombi (w przeciwieństwie do pasków), chociaż łańcuchy i tak zakłada się na wszystkie koła, chyba że chce się "driftować"
Marcinxxxxx
Kolejny mądry co się gówno zna.
Dlaczego Skoda ma podgrzewane tylne szyby?
- Aby nie zmarzły ręce przy jej pchaniu
Nie zebym hejtował skode, ale ten tekst mnie smieszy
u pepików byście już płacili tak zwana POKUTE..
i nie jestem pewien ale w Austrii tez wymagane są łańcuchy
więc przyszli niedoszli kierowcy pamiętajcie 4 łańcuchy bo jadą drogą górska zacznie ciągnąć koła które nie maja łańcucha przy hamowaniu i tak może was obrócić
GRATULACJE DLA IDIOTÓW CO POSTAWILI PIWO ...
@up jeżeli jesteś takim znafcom to powinieneś odróżnić wersję I od II w dwójce takowe 4x4 w sedanie nie występowało! Chcesz przyciąć chojraka ale niestety Ci nie wyszło bo dałeś dupy. Nie ma to jak być z motoryzacją za pan brat jeździ czinkłaczentem na codzień i myśli że wszystkie rozumy pozjadał.
Sam napisales ze skoda od ZAWSZE robila tylko kombi 4x4 wiec sie nie motaj.
Nie mam zamiaru isc Twoim sladem i Cie wyzywac, nie musze dowartosciowywac sie zza ekranu monitora.
Pisał to do was szczęśliwy posiadacz OI FL 1.9TDI ASV 196PS & 428NM
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów