ide se ide, a raczej brodze w sniegu po brode bo to przeciez w anglii zima jak u ruskich, temp okolo +1 stopna snieg: jak widac w pizd** i jeszcze troche! wiec nie zdziwilo mnie ze octavia z przdniem napedem ma lancuchy na obu osiach ;]
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Są octavie które mają napęd 4x4, ale nadal nie rozumiem czemu na asfalcie :p
Każdy głupi wie,że w taką pogodę bez opon z kolcami nie ma co się wynurzać;/ ach Ci angole
arkuba2, Musze cie zmartwic sa tez wersje 4x4 pozatym przynajmniej mu dupa na sniegu nie ucieknie
Każdy mądry a co czwarty ma prawko.
Zacznijmy od tego że łańcuchy powinno się zakładać na wszystkie koła, tak jak zimowe opony.
Dlaczego?
Bo WSZYSTKIE KOŁA MAJĄ STYCZNOŚĆ Z ASFALTEM (Nigga please ) i gówno da jeżeli dupa ci ucieka a przód ciągnie , po za tym zobaczcie na asfalt który świeci od lodu , może dlatego łańcuchy zostały założone .
Pozdrawiam
Zacznijmy od tego że łańcuchy powinno się zakładać na wszystkie koła, tak jak zimowe opony.
Dlaczego?
Bo WSZYSTKIE KOŁA MAJĄ STYCZNOŚĆ Z ASFALTEM (Nigga please ) i gówno da jeżeli dupa ci ucieka a przód ciągnie , po za tym zobaczcie na asfalt który świeci od lodu , może dlatego łańcuchy zostały założone .
Pozdrawiam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów