📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
KJP678 napisał/a:
dzięki za komentarz, jestem niewidomy i gdybym go nie przeczytał to dalej bym nie wiedział o co chodzi
A jeśli ogląda ten film niewidomy? Wtedy taki komentarz będzie dla niego bardzo pomocny.
@Polnischefuhrer
Wateroarding jest "półlegalny" np. hamburgery go używają (przynajmniej kiedyś, ale zgaduje, że nadal, bo efektywnym sposobem wydobycia informacji i małoinwazyjnym) argumentując, że jest to poszerzenia odbieranych doznań, czy jakoś tak.
Wateroarding jest "półlegalny" np. hamburgery go używają (przynajmniej kiedyś, ale zgaduje, że nadal, bo efektywnym sposobem wydobycia informacji i małoinwazyjnym) argumentując, że jest to poszerzenia odbieranych doznań, czy jakoś tak.
Midday napisał/a:
@up
No ale po chuj piszesz takie coś, przecież to kurwa widać, o co ci chodzi pajacu ?
Specjalnie dla ciebie, abyś miał ból dupy frustraciku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów