📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
świetna resocjalizacja
Waterboarding powinien być legalny, ale lewaki mają z tym problem bo jak można torturować "biednych przybyszy ze wschodu" którzy tylko zabili kilku chrześcijan
Kurwa tych klawiszy jebanych, to powinno się za jaja wieszać razem z więźniami.
i na czole 3PL - że chów klatkowy
Wiezienie to powinno byc pieklo a nie spa. Dmnunited takie krymuchy a jak sie im pizdeczka krzywdeczka dzieje to placza jacy to klawisze zli.
dlatego myślę , że w tych krajach wykrywalność przestępców , jest dużo wyższa
/pewnie jakiś malkontent napisze że nawet niewinny się przyzna, ale to już kwestia niezawisłych sądów,
fakt, nie za za sld lub po, bo to jeden wielki interes /
/pewnie jakiś malkontent napisze że nawet niewinny się przyzna, ale to już kwestia niezawisłych sądów,
fakt, nie za za sld lub po, bo to jeden wielki interes /
Jakieś takie nieśmieszne zabawy tam mają.
Oni mu kładą ścierę na ryj a potem leją wodę.
Midday napisał/a:
@up
No ale po chuj piszesz takie coś, przecież to kurwa widać, o co ci chodzi pajacu ?
A jeśli ogląda ten film niewidomy? Wtedy taki komentarz będzie dla niego bardzo pomocny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów