18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 50 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu
Krzysztof Zimnoch, po walce z Trzcińskim, o Szpilce

Jako bonus, natychmiastowa odpowiedź Szpilki, oczywiście na FB:

Myślałem, że coś z Artura będzie, ale na razie wykazuje się on niebywałym prymitywizmem...
Zgłoś
Spajk 2013-02-24, 1:18 19
najlepsze jest "Przestań" no i dźwięk strzelenia bramki w meczyku który pewnie obstawiłeś

Let's get ready to rumble!!!
Zgłoś
panchamityle 2013-02-24, 1:22 2
Polizał solorzowi dupę tak, że rodzynów w jego dupie rok nie będzie!
Zgłoś
animalus 2013-02-24, 1:41
strasznie ciekaw jestem kto wyjdzie zwycięsko ze starcia tych dwoch osobistości.
Zgłoś
sovva 2013-02-24, 1:54 17
@up szpilka

Szpilka posiada moim zdaniem najważniejsze cechy mistrza wagi ciężkiej :
-ulicznik
-trochę prymityw
- szybki
-silny cios
Podpisze się obiema rękoma pod tym że Artur zostanie mistrzem, potencjał ma tak ogromny że nie mieści się w głowie. Moim zdaniem max 5 lat i będzie nie do pokonania. Ludzie "trochę prymitywni" mają tą przewagę że w głupi sposób są odważni, nie dostrzegają tej cienkiej granicy. Szpilka kozak niemiłosiern, a zimny? dzisiaj spoko....powiedzmy.

a co do walki gołoty i salety to była to poniekąd nie wiadomo, ale tak bardzo szanując kocham Gołotę że nawet jakby miał teraz walczyć z Khalidem w formule mma to byłbym za Gołotą.

Pisząc twego posta jestem najebany, jutro go przeczytam i napisze czy to miałem na mysli
Zgłoś
Novik 2013-02-24, 2:52 20
to kiedy szpilka zrobi mu dziecko?
Zgłoś
solid112 2013-02-24, 3:18 2
Za Zimnocha Piwko
Zgłoś
Haters gonna hate. 2013-02-24, 4:13 20
A mnie to wkurwia ten Borek. Polsat ma tak chujowe studia sportowe ze to się w pale nie mieści. Nie wiem kto go uczył "zawodu" ale ostro spierdolił.
Zgłoś
Sapthor 2013-02-24, 7:10 35
Zimnoch okej, starał się gadać mądrze i w jakiś sposób mu to wyszło. A Szpila? Ehh tępa sraka i tyle, na każdego kozaka jest większy kozak, przynajmniej ma ładną żonę
Zgłoś
rockface123 2013-02-24, 7:44 12
Szpilka to typowa hip hop pizda, skaczę i szczeka a potem spierdala.

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
decode21 2013-02-24, 7:58 3
Podniecacie się a to tylko ustawiony show!
Zgłoś
L4D0 2013-02-24, 8:04 79
nawet gdy Zimnoch przegra ze Szpilka i tak bede bardziej go szanowac.
Zgłoś
Wandal88 2013-02-24, 8:24
Kiedy ta walka bedzie?
Zgłoś
Tafariel 2013-02-24, 9:04 18
No kurwa szpilka na fb się oburza Straszny gangster

Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
Zgłoś
Hydroxizinum 2013-02-24, 9:23
"Ale grzeczny chyba jestem, nie?" - no rozjebało mnie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów