📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@yooshi
A może żona mu rodziła? Na chuj wyzywasz skoro nie znasz calej sprawy?
Takim kurde 4x4 to można dzieci do przedszkola w mieście wozić. Tylko quattro!
motci napisał/a:
Z ciężarną żoną się do rowu wpakował!? Idiota skończony
Monsieur_Hrabal napisał/a:
Takim kurde 4x4 to można dzieci do przedszkola w mieście wozić. Tylko quattro!
Ewentualnie 4motion. Samochody inne niż VAG nie mają przyczepności
na chuj ten debil trąbił gdy ten go wyprzedzał
Stefan.8 napisał/a:
na chuj ten debil trąbił gdy ten go wyprzedzał
Bo jechał na letnich i go zagotowało że kogoś stać na zimowe i może zapierdalać.
Ha ha ha ,mamy tu eksperta, który obieździł wszystkie auta na całym globie. Oboje pierdolicie głupoty, oba auta jak i skoda 4x4 mają wjebanego Haldexa z tyłu ale wy "pewnie wiecie " o czym mówię. Zasadnicza różnica pomiędzy waszymi "niziołkami" a SUVami (nie mylić z crossoverami) jest taka, że oprócz mechanicznej skrzyni rozdzielczej, w dużej części SUVów występuje reduktor i blokada dyfrów, o czym też "pewnie wiecie" a VAGi to przereklamowana kupa z cebulolandii
A do jazdy na codzień najlepsze jest zwykłe subaru typu legacy. Bije na łeb nawet audi quattro.
I teraz czekamy na gównoburzę.
I teraz czekamy na gównoburzę.
alexandrus napisał/a:
Ha ha ha ,mamy tu eksperta...
Na motoryzacji to widać, że się znasz, ale mojej ironii nie zrozumiałeś.
ps. nigdy nie miałem samochodu z grupy vag
alexandrus napisał/a:
w dużej części SUVów występuje reduktor i blokada dyfrów, o czym też "pewnie wiecie" a VAGi to przereklamowana kupa z cebulolandii
reduktor niestety w niedużej ... szczególnie w nowych konstrukcjach. A blokada dyfra to obecnie w SUVach rarytas.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów