📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Chuj Ci w ryj
Tak w sumie to nie wiadomo czy suchar nie będzie brzmiał:
Kto rozłożył się nad rzeką w Grudniu?
-----
No i ta Twoja odpowiedź na zagadkę...
Kto rozłożył się nad rzeką w Grudniu?
-----
No i ta Twoja odpowiedź na zagadkę...
Żenujące i tyle w temacie.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Batman- człowiek nietoperz
Tylman- człowiek zwłoki
Spiderman- człowiek pająk
Batman- człowiek nietoperz
Tylman- człowiek zwłoki
Kurwa debile wyżej ... jesteście na sadolu ! Mówi wam to coś? "SADISTIC codzienna dawka czarnego humoru" - Czaicie?
Velture ty jestes kurwa żenujący i portale pomyliłeś, wypierdalaj na jakąś strone z katolickimi dowcipami czy inny chuj, bo przez takich jak Ty własnie na głównej oglądamy filmiki jak gość w snookerze nie trafia do łuzy...
Chujowe, bo nie śmieszne ale kurwa na sadola sie nadaje jak mało co z głównej, łap piwko.
Velture ty jestes kurwa żenujący i portale pomyliłeś, wypierdalaj na jakąś strone z katolickimi dowcipami czy inny chuj, bo przez takich jak Ty własnie na głównej oglądamy filmiki jak gość w snookerze nie trafia do łuzy...
Chujowe, bo nie śmieszne ale kurwa na sadola sie nadaje jak mało co z głównej, łap piwko.
Trochę kijowo. Jakby to był facet to można by styl pływacki nazwać jego nazwiskiem, np: 4 X 50m Tylmanem, brzmi to kurewsko profesjonalnie....... ale nie, musiała to być baba....... pewnikiem feministka (choć trochę za ładna na to, ale kto wie co we łbie miała, bo teraz tylko woda w uszach została).
Swoją drogą będzie strasznie niezręcznie jak ją teraz znajdą, 11 dzionków szukają, rodzina pewnie już piórnik kupiła, pokój przystrojony, płaczki opłacone, zimna płyta już zimna, a tu taki wał........ Suprise.
Swoją drogą będzie strasznie niezręcznie jak ją teraz znajdą, 11 dzionków szukają, rodzina pewnie już piórnik kupiła, pokój przystrojony, płaczki opłacone, zimna płyta już zimna, a tu taki wał........ Suprise.
jakbyś był nawalony i wpadł do rzeki to ciekawe czy byś sie uratowal, dowcip wogole nie smieszny i nie pasuje na sadola. A swoją drogą, wielu ginie w ten sposób i jakos tak nie nagłasniaja jak teraz.
No ludzie, jak mozna robic sobie zarty z tragedii! Jak mozna nie wspolczuć! Wstyd! Spojrzcie na siebie w lustrze! Co za gromada baranów, tłumoków! Gdzie współczucie, empatia? No dobra żartowałem! A żart z góry nie jest suchy tylko mokry - jak ona!
@austrian
W naszej okolicy był taki jegomość, który szedł do domu z baru zawsze tą samą drogą, nawet nie drogą, bo szedł wzdłuż potoka pobliskiego. Po jednym maratonie nie trafił do domu, rodzina dopiero po dwóch dniach zgłosiła policji, bo takie zniknięcia normalne były. Szukali wszędzie, ale dopiero jak zapytali w barze i usłyszeli, że gość miał pseudonim artystyczny "szuwarek" złapali trop. Znaleźli go w przeciągu kilku godzin, co prawda sztywnego. Okazało się, że idąc potoczkiem wlazł w jakieś większe błoto, wypierdolił na ryj i chyba zasnął, albo w jakiś inny sposób nie mógł wyjść i się wodą zadławił.
Czyli zgodnie z definicją utonął, w potoku w którym prawie wody nie było.
W naszej okolicy był taki jegomość, który szedł do domu z baru zawsze tą samą drogą, nawet nie drogą, bo szedł wzdłuż potoka pobliskiego. Po jednym maratonie nie trafił do domu, rodzina dopiero po dwóch dniach zgłosiła policji, bo takie zniknięcia normalne były. Szukali wszędzie, ale dopiero jak zapytali w barze i usłyszeli, że gość miał pseudonim artystyczny "szuwarek" złapali trop. Znaleźli go w przeciągu kilku godzin, co prawda sztywnego. Okazało się, że idąc potoczkiem wlazł w jakieś większe błoto, wypierdolił na ryj i chyba zasnął, albo w jakiś inny sposób nie mógł wyjść i się wodą zadławił.
Czyli zgodnie z definicją utonął, w potoku w którym prawie wody nie było.
Nikodem_Szulcc napisał/a:
Kurwa debile wyżej ... jesteście na sadolu ! Mówi wam to coś? "SADISTIC codzienna dawka czarnego humoru" - Czaicie?
Nikodem_Szulcc
Pozostaje ci życzyć żebyś kiedyś został wypierdolony z rodzinnego domu, założył swoją, spłodził córkę.
Może wtedy dojdzie do twojej pustej pały mentalny gimbusie z czego można się napierdalać a kiedy współczuć. Od dawania piwek takim chujowym materiałom nie urośnie penisek, nie staniesz się bardziej męski.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów