📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
każde zdrowe dziecko się kiedyś tak bawiło no ale skoro ktoś się w tym doszukał dawki czarnego humoru to jakie musiał mieć smutne dzieciństwo...
tylko dzieci ... stary by się już trzy razy połamał.
Halman napisał/a:
każde zdrowe dziecko się kiedyś tak bawiło no ale skoro ktoś się w tym doszukał dawki czarnego humoru to jakie musiał mieć smutne dzieciństwo...
Kurwa Halman, one na łby przecież spadają A potem za którymś razem, kończy się tak jak tutaj:
sadistic.pl/tetraplegia-paraliz-czterokonczynowy-material-wlasny-vt534104.htm
Zajebista miejscówka, ja bym tam trochę więcej śniegu na dole narzucał i specjalnie skakał z tego dachu
Halman napisał/a:
dokładnie, to aż straszne jakimi cipami jest obecne pokolenie
Pietruchm napisał/a:
Zajebista miejscówka, ja bym tam trochę więcej śniegu na dole narzucał i specjalnie skakał z tego dachu
Idealna skocznia. Ja jeździłem na dachu od malucha z górek, ile to razy się wywróciło ze strachem w oczach nad przepaścią. Piękne czasy, czasem dziwie się jak ja z kumplami dożyłem obecnych lat po takich akcjach.
Halman napisał/a:
Zamknij ryj hipokryto.
Takie zabawy w dzieciństwie to była normalka, skoki z huśtawki kto dalej wyląduje ręce połamane ale frajda niezapomniana, skoki na główkę ze skarpy ,w ganianego po piwnicy i zamykanie drzwi przed nosem do dzisiaj się dziwię jakim cudem jeszcze żyję
Za dzieciaka w latach 80tych, mieliśmy taką górkę po której zjeżdzaliśmy na sankach. Problem był taki, że zjazd kończył się na pionowej ścianie budynku. Ogólnie, zjazd polegał na tym, że w połowie drogi zjazdowej, trzeba było wyskakiwać z sanek tak by nie uderzyć głową w mur. Dzieciak się turlał po sromym zboczu a sanki z impetem uderzały w ścianę budynku. Ogólnie fajna zabawa, tylko od ojca często się dostawało za zepsute sanki (a były metalowe, ciężkie do uszkodzenia). Dopowiem przewrotnie: nie pamiętam by ktoś nie zdążył zeskoczyć, jakoś podejrzanie mało ogólnie pamiętam z tamtego okresu.
Dosypać śniegu na dole i skakać kto dalej lub na głowę.... Tak byśmy to rozwiązali w '90. A kto nie pomagał usypać górki miał zakaz zabawy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów