Jak dla mnie remis
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:44
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kiedyś solówka to była solówka, teraz jak słyszysz "to chodź na solo" możesz być pewny, że jak będziesz wygrywał to dostaniesz jakąś bombę-niespodziankę zza pleców...
Jak dla mnie wszyscy, którzy się biją są neandertalami i nadają się tylko do utylizacji.
"Z buta wjeżdżam"
oglądałem już gdzieś ten filmik, (chyba na yt) w opisie napisane było, że to brat tego kolesia na przegranej pozycji interweniował
Kiedys zaczepil mnie jakis typ. byl z 3 ziomeczkami, ogolnie wporzo wyszlo bo solo ogien. Byl moich rozmiarow ale bardziej najebany to z latwoscia najebalem mu do momentu az powiedzial "dosc". Zanim wstalem dostalem podobna tube co na filmiku. Na tym drugim chuju wybilem sobie dwa palce. Dobrze ze pozostala czesc ich ekipy zachowala honor i nas uspokoila bo raczej im juz nie dalbym rade, rozmiarowo wieksi i chyba trzezwiejsi.
Ogolnie to nie polecam solówek, rzadko sa honorowe. Tutaj jakby sie nie wpierdzieli pomaranczowy to tez nie honorowo - jeden z nich mial plecak i bylo mu ciezej...
Ogolnie to nie polecam solówek, rzadko sa honorowe. Tutaj jakby sie nie wpierdzieli pomaranczowy to tez nie honorowo - jeden z nich mial plecak i bylo mu ciezej...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów