Scena z kultowego filmu American History X. Tłumaczenie chyba zbędne, każdy wie o co chodzi. Panowie, szanujmy się
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Scena z kultowego filmu American History X. Tłumaczenie chyba zbędne, każdy wie o co chodzi. Panowie, szanujmy się
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Norton zrobił kawał dobrej roboty nie tylko tu , dziwie się że nie dostał Oscara .
no Biały_nie zapominajmy ze dales mi piwo za ten tekst nie dalej jak pare dni temu , ale ok spoko ty tez łap.
Dalej palcie te marichuane aż dostaniecie jakiegoś hiva albo aids,
straatveger napisał/a:
Dalej palcie te marichuane aż dostaniecie jakiegoś hiva albo aids,
Strzeż się! Bo dostaniesz kurwicy macicy.
tak jest! zioło dla czarnuchów, Polska dla Polaków, ziemia dla ziemniaków etc.
Gdybym powiedział "wypierdalaj" to bylo by to niezdogne z regulaminem dlatego skomentuje, ze gadasz glupoty synu :<
Czarnuchy to co najwyżej mogą hodować i sprzedawać bo ktoś w końcu musi za to siedzieć
Ja też nie popieram narkotyków. Latami dopłacałem ludziom ekstra, by to zostawili. Ale naraz ktoś mówi: „Mam prochy. Zainwestuj 3 tysiące, a po dystrybucji dostaniesz 50”. Temu nikt się nie oprze. Więc wolę to kontrolować, dbać o poziom. Nie chcę tego w pobliżu szkół, handlu z dziećmi. To wielka infamia. My sprzedajemy tylko kolorowym. To zwierzęta, więc po co im dusza?
Ojciec chrzestny wymiata ;D
Ojciec chrzestny wymiata ;D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów