Scena z kultowego filmu American History X. Tłumaczenie chyba zbędne, każdy wie o co chodzi. Panowie, szanujmy się
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Scena z kultowego filmu American History X. Tłumaczenie chyba zbędne, każdy wie o co chodzi. Panowie, szanujmy się
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Norton zrobił kawał dobrej roboty nie tylko tu , dziwie się że nie dostał Oscara .
no Biały_nie zapominajmy ze dales mi piwo za ten tekst nie dalej jak pare dni temu , ale ok spoko ty tez łap.
Dalej palcie te marichuane aż dostaniecie jakiegoś hiva albo aids,
straatveger napisał/a:
Dalej palcie te marichuane aż dostaniecie jakiegoś hiva albo aids,
Strzeż się! Bo dostaniesz kurwicy macicy.
tak jest! zioło dla czarnuchów, Polska dla Polaków, ziemia dla ziemniaków etc.
@up a księża na ksieżyc
Gdybym powiedział "wypierdalaj" to bylo by to niezdogne z regulaminem dlatego skomentuje, ze gadasz glupoty synu :<
Czarnuchy to co najwyżej mogą hodować i sprzedawać bo ktoś w końcu musi za to siedzieć
Ja też nie popieram narkotyków. Latami dopłacałem ludziom ekstra, by to zostawili. Ale naraz ktoś mówi: „Mam prochy. Zainwestuj 3 tysiące, a po dystrybucji dostaniesz 50”. Temu nikt się nie oprze. Więc wolę to kontrolować, dbać o poziom. Nie chcę tego w pobliżu szkół, handlu z dziećmi. To wielka infamia. My sprzedajemy tylko kolorowym. To zwierzęta, więc po co im dusza?
Ojciec chrzestny wymiata ;D
Ojciec chrzestny wymiata ;D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów