Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hahaha Przyjezdny z polski "A" sklepał podlaskich wojowników-bimbrowników.
Z połamanymi rękoma nie zabrałbyś zębów...
Wam tyż drgną?
Wam tyż drgną? Co kurwa? Kurwa, łapać z widły i gnój wynosić z chlewu, a nie z ludzimi na sadolu dyskutować!
Proponuję go odnaleźć i dać mu Polski paszport i zaprosić do ksw a być może nawet do boksu go wystawić. Jak patrzę na te cioty typu szpilka Kownacki oraz mma młodziki to masakra. Chłopak wyjaśni każdego w ringu w Polsce
O czym ty pierdolisz? Szpilka czy Kownacki to by poskladali tego paralityka w 15 sekund..
Z połamanymi rękoma nie zabrałbyś zębów...
Nie strasz, nie strasz bo się zesrasz. Kolejna Podlaska duma urażona?
Ziomek ładnie ich wyjaśnił, a szczególnie łysego
Ziomek w bluzie wcale nie jest taki Rambo, po prostu tamci goście byli bardzo najebani. Nawet widać, że nie chcą się bić... A pączek w bluzie to widział dlatego takiego hojraka zgrywał. Normalnie dostałby wypierdol od trójki i jeszcze miałby gangbang.
Ziomek w bluzie wcale nie jest taki Rambo, po prostu tamci goście byli bardzo najebani. Nawet widać, że nie chcą się bić... A pączek w bluzie to widział dlatego takiego hojraka zgrywał. Normalnie dostałby wypierdol od trójki i jeszcze miałby gangbang.
Bo jak się jest najebanym to się idzie do domu spać a nie szukać guza na ulicy, co właśnie te najebane matołki wyłapały
Ustawka ! widać że koleś w szarej bluzie szuka zaczepki a ta blondyna specjalnie tam chodzi i prowokuje.
twoja stara to ustawka i całe twoje życie
czegoś mi tutaj brakowało... a juz wiem!
Stary skąd ty te hiciory bierzesz hah
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów