blondyna coś musiała powiedzieć łysemu, po czym ziomek w szarej bluzie staje w ich/jej obronie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Się głupia baba sadzi a chłop by za nią w mordę dostał -.-
Ziomek ładnie ich wyjaśnił, a szczególnie łysego
Typowa lampucera. Pyskuje bo wie, że najprawdopodobniej po ryju nie dostanie. Idę o 100, że gdyby nie ten rycerz to miałaby japę obitą.
Halman napisał/a:
czegoś mi tutaj brakowało... a już wiem!
Hahaha Przyjezdny z polski "A" sklepał podlaskich wojowników-bimbrowników.
Ustawka ! widać że koleś w szarej bluzie szuka zaczepki a ta blondyna specjalnie tam chodzi i prowokuje.
Aaaależ mnie wkurwiają te pizdy, które łapią za ręce gościa w szarej bluzie powstrzymując go...
piękna sprawa przy czym zrozumiem każdego kto zwyzywa babkę. Widać że eskalowała sytuację. Na szczęście znalazł się inny koleś co też chciał się ponapierdalać i stwierdził że ją obroni tylko ten typ w czapeczce to kurwa powinien mu pomóc a nie go odciągać.
ale prychłem na głos jak śniadego z >40s pięknie zatłukł , widać umiejętności, szacun xD
Łysemu się należało, strasznie pewny siebie był, pewnie blondi zwyzywał od ostatnich, macho jeden w dupę kopany. Na przyszły raz pomyśli zanim zacznie chojraczyć.
Wam tyż drgną?
Proponuję go odnaleźć i dać mu Polski paszport i zaprosić do ksw a być może nawet do boksu go wystawić. Jak patrzę na te cioty typu szpilka Kownacki oraz mma młodziki to masakra. Chłopak wyjaśni każdego w ringu w Polsce
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów