On do szkoły chodzić nie będzie! Ma grubą rozkminę z koleżką
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
'to ja se myśle ty no co jes?'
hiitman napisał/a:
Wbrew pozorom te wszystkie ą, ę i przecinki w naszym języku mają pewne znaczenie. Twoje zdanie jest jakie jest, ale pisać nie umiesz więc nikt nie potraktuje cię poważnie mimo, że jesteś genialnym psychologiem dziecięcym.
Jeśli nie skończyła szkoły to znaczy, że przekonała się jak to jest. Posłuchaj jej póki masz czas.
dobry sposób na nabijanie postów Jakoś nie bardzo zależy mi na tym żeby ktoś mnie traktował poważnie w internecie, chyba że leczyłbym w ten sposób kompleksy. Pewnie nie słyszałeś czegoś takiego jak "dobry przykład"? Więc zamiast siedzieć przed kompem i doszukiwać się błędów żeby pokazać how serious you are, weź się za swojego dzieciaka o ile takowego masz.
Fuck the system !!!
Kargon napisał/a:
dobry sposób na nabijanie postów Jakoś nie bardzo zależy mi na tym żeby ktoś mnie traktował poważnie w internecie, chyba że leczyłbym w ten sposób kompleksy. Pewnie nie słyszałeś czegoś takiego jak "dobry przykład"? Więc zamiast siedzieć przed kompem i doszukiwać się błędów żeby pokazać how serious you are, weź się za swojego dzieciaka o ile takowego masz.
Czyli tylko na komputerze nie potrafisz poprawnie pisać, tak? Tu nie chodzi o how serious I am tylko martwi mnie smutna przyszłość jaka nas czeka. Co rok to głupsi i aż strach pomyśleć co by było gdyby szkoła była dla chętnych. Mówić nawet nie potrafią, a co dopiero pisać.
Zauważyć chciałem, że jego mamusia dała dupy mając 17 lat, także o jakim ona wykształceniu do niego mówi.
'czeba' skończyć szkołę, 'czeba' mieć wykształcenie, bo to najważniejsze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów