Ogólnie dzieciak ten zachowuję się w miarę elokwentnie, co odróżnia go od bandy gimbusów chodzących częściej do szkoły.
"No to jest chore, jak ktoś nie chce chodzić do szkoły to niech nie chodzi". Elokwencja pełną parą
Ma racje... ten system nauczania w Polsce jest taki chujowy że ja pierdole, a szkoły są tak zacofane w porównaniu do zachodu że głowa mała.
To wypierdalaj na zachód.
riposta do autorki słów "nie da się żyć bez wykształcenia"
matka ma 33 lata a on 15. Z tego wynika że urodził się kiedy ona miała 18 lat. 18 lat to 2/3 klasa liceum. Z tego wnioskuje że ona również nie skończyła szkoły a w całej rozmowie nie było wspomniane o ojcu, co oznacza że koleś prawdopodobnie dowiedziawszy się że dziewczyna jest w ciąży zostawił ją z dzieckiem bez wykształcenia i kasy.
Mimo to jakoś żyją
Wbrew pozorom te wszystkie ą, ę i przecinki w naszym języku mają pewne znaczenie. Twoje zdanie jest jakie jest, ale pisać nie umiesz więc nikt nie potraktuje cię poważnie mimo, że jesteś genialnym psychologiem dziecięcym.
Jeśli nie skończyła szkoły to znaczy, że przekonała się jak to jest. Posłuchaj jej póki masz czas.
PS: sam pracuje fizycznie ale przynajmniej zarobię w miarę dobrze..
Jest zajebiście proste rozwiązanie, na takie osoby. Mianowicie brak obowiązku edukacji, i reforma jej na płatną, z możliwością brania tzw. kredytów edukacyjnych. Dzieciaka częściowo popieram w technice myślenia, nie w samym myśleniu. Kto chce się wyświadczać papierem, niech się wyświadcza. Kto chce na własną rękę niech próbuje.
Najbardziej irytującą rzeczą w całym filmiku była ta szydera twarzy od publisi.
XaneX.XiksiksX.I am perwert.Pan Kocur.(A)Abstynent.Mrrr... rrrr... rrrr...Ja się z typem zgadzam. Trzy czwarte rzeczy w szkole to kompletne pierdoły o jaszczurka, nagonasiennych, kto kogo z miecza zajebał i gdzie kurwa w Argentynie są złoża boksytu. I kto to dziś pamięta, lub do czego się to przydało. Granie na flecie, zielnik ja pierdole zmarnowali mi pół życia. Trochę matmy, chemii i fizyki a resztę na rozwijanie talentów. Ma typ zajawkę na nawijanie niech się muzycznie rozwija, ktoś tam maluje ciekawie niech maluje a nie marnuje życie zastanawiając się co Leśmian miał na myśli. System szkolnictwa to syf, marnowanie czasu i pieniędzy. Chce kopać rowy niech kopie, chce być lekarzem niech czyta biologię. WOLNOŚĆ DLA WSZYSTKICH. STOP DYKTATURZE BIURW z KURATORIUM!!!
Po to jest różnorodność żeby stymulować zainteresowania ale widzę że jest was dwóch
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów