On do szkoły chodzić nie będzie! Ma grubą rozkminę z koleżką
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Niech idzie do roboty w takim razie.
"hip hop - nigdy stop"
ale w sumie taka prawda, że czasem nauczyciele potrafią zryć banię
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
ale w sumie taka prawda, że czasem nauczyciele potrafią zryć banię
"Francuskiego już się uczyłem i nie jest mi potrzebny, zresztą nie podchodzi mi ten motyw z połykaniem"
A tak btw. Mami też fajna: "Jak on nie ZMONDŻEJE". Ciekawe skąd ma przykład brać
Piwo dla autora.
A tak btw. Mami też fajna: "Jak on nie ZMONDŻEJE". Ciekawe skąd ma przykład brać
Moim zdaniem każdy gimnazjalista powinien chodzić do pracy chociaż przez tydzień. Chyba każdy pracujący wolałby siedzieć na dupie grzecznie w szkole niż pracować. Niech się nauczą życia to głupoty im wyjdą z głowy.
Fumar napisał/a:
Kurwa. Miałem napisałem zajebisty komentarz, ale stwierdziłem, że takich imbecyli jak tych z filmiku powinno się unicestwiać .
Nie powinno. Ja bym im nawet pozwolił żyć w przekonaniu, że mogą mieć spokojnie wyjebane na szkołę. Za kilka lat będą się idealnie nadawali do kopania rowów i zamiatania ulic.
szczerze mówiąc dzieciaka rozumiem. szkoła nie uczy, niszczy indywidualność, zdolność samodzielnego myślenia. dzieciak idzie swoją drogą, nie poddaje się szarej masie. szkoda tylko, że pewnie zmarnuje sobie życie....
no i teraz kurwa się posypie: że raperzy to idioci, hip-hop jest dla debili, a trawkę palą tylko opierdalacze i źli ludzie....
przecież to piłkarz, piłkarze to pedały, po za tym nie są wykształceni więc ten się idealnie wpisał
"nie da sie żyć bez wykształcenia" - Jakos nie słyszałem żeby pierwotniaki i inne miały wykształcenie a jest to uznawane za forme życia
tak tak to jest przyszłość narodu .......
za 10 lat będzie mistrzem świata w kopaniu rowów na czas
za 10 lat będzie mistrzem świata w kopaniu rowów na czas
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów