On do szkoły chodzić nie będzie! Ma grubą rozkminę z koleżką
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ps. Problem z dzieckiem nie chodzącym do szkoły to gdzie idizemy ?? Nie do psychologa do ROZMÓW W KROKU
Kurwa wstyd mi tylko w imieniu polskiego rapu za takiego matoła ...
no I to się nazywa wychowanie bez klapsa. Proszę bardzo !!! programik może i śmieszny ale i tragiczny bo pomyślcie sobie że teraz co drugi idiota w jego wieku ma takie myśli we łbie...a za 20 lat kto będzie pracował jak będziemy mieli samych hiphopoloidiotów Gratulacje POstkomuniści!!! i dalej idźcie w stronę europejskości... się kurwa podkurwiłem...
Ja bym mu wyjebał ze trzy proste i dwa sierpy i by kurwa na rzęsach zapierdalał do tej szkoły.
Za 10 lat by zrozumiał.
Amen.
Za 10 lat by zrozumiał.
Amen.
skoro matka jest na tyle debilna, że nie potrafi dzieciakowi wytłumaczyć czym jest wiedza i jak powinien sie do niej odnieść to nic dziwnego. Łepek ma 15 lat ale przynajmniej 'myśli na wlasną rękę', a trzeba mu tylko trochę czasu.
Amen i R.I.P. dla wszystkich, którzy wyznają coś tylko dla zasady
There's no secret to dying, just keep on flying..
Amen i R.I.P. dla wszystkich, którzy wyznają coś tylko dla zasady
proste. wszystko kiedyś w życiu się wykorzysta. niech spierdala do szkoły i uczy się jak najlepiej umie!
"jak nie będziesz umiał liczyć to cie manager na kasę będzie rąbać!"
proste. wszystko kiedyś w życiu się wykorzysta. niech spierdala do szkoły i uczy się jak najlepiej umie!
od razu widać ze koleś nie ma ojca czekającego w domu, z dobyta w dłoni siekierą gotową zanurzyć swe ostrze w dupie tego pomyleńca.
Typowy "hip hopowiec". Nic w życiu nie chce mu się robić a później będzie siedzieć pod blokiem i kurwić na "jakie to życie jest kurewskie".
dback napisał/a:
Typowy "hip hopowiec". Nic w życiu nie chce mu się robić a później będzie siedzieć pod blokiem i kurwić na "jakie to życie jest kurewskie".
Po co tak głupio komentujesz? To, że gościu utożsamia się z hip hopem, nie znaczy, że hip hop utożsamia się z nim.
Typowy biały czarnuch. Nic nie chce robić tylko na muzyce zarabiać...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów