On do szkoły chodzić nie będzie! Ma grubą rozkminę z koleżką
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
psycholog kurwa!!
"A to nie ważne, co Ty myślisz o sobie, ważne co inni myślą o Tobie"
Ja pierdole.....
"A to nie ważne, co Ty myślisz o sobie, ważne co inni myślą o Tobie"
Ja pierdole.....
jebac opinie psychologa itp. gdzie jest ojciec do cholery? wpierdolilby gosciowi kilka razy i moze by mu rozum wrocil, ew. "raper" tudziez "nowy kaziu deyna po 6 klasach podstawowki" spierdolilby z domu i sluch by po nim zaginal. jak se pomysle ze takie cos sie ustawi za pare lat po zasilek rodzinny, okresowy, celowy, po darmowe obiady z mops, drewno i wegiel na opal, za ktore my zaplacimy z podatkow, to mnie kurwica bierze.
Pierdol szkole zostan Ninja!!!!
Ja zrobilem Fuck The System i teraz mam 19 lat i zapierdalam do licemum zaocznie zeby jebnac mature w niedziele mam egzamin z chemii zeby zaliczyc polrocze a nic nie umiem...
Mam kolege ktory mysli jak on i rzucil szkole juz wiele lat temu tylko ze on chce zostac gwiazda Rocka !!!
Ja zrobilem Fuck The System i teraz mam 19 lat i zapierdalam do licemum zaocznie zeby jebnac mature w niedziele mam egzamin z chemii zeby zaliczyc polrocze a nic nie umiem...
Mam kolege ktory mysli jak on i rzucil szkole juz wiele lat temu tylko ze on chce zostac gwiazda Rocka !!!
Taki tępak raperem? Żeby rapować trzeba mieć banię. Pierwszy lepszy raper naszcza mu do gęby dissem....
"Matka jest bezradna..."
Niech mu w ten głupi łeb przypierdoli
"Matka jest bezradna..."
Niech mu w ten głupi łeb przypierdoli
gówno nawet łopaty do ręki nie weźmie bo powie że 'nie jest na rapie' co to za siła robocza, wolę już magistrów po trzech fakultetach...
nie ma co sie podniecać i tak panna dżyzga ma wszytko ustawiane
ja przepraszam że ponawiam swój post ale w ramach dalszego oglądania mnie tak naszło : Pani psycholog: "bo ty potrzebujesz kolegi, mamy bądź innej osoby która by dawałaby Ci wsparcie do tego abyś poszedł do szkoły i zrozumiał że trzeba się uczyć... " - a może tak po prostu kilkukrotnie mu kopa na ryj zaapliować ??
ja przepraszam że ponawiam swój post ale w ramach dalszego oglądania mnie tak naszło : Pani psycholog: "bo ty potrzebujesz kolegi, mamy bądź innej osoby która by dawałaby Ci wsparcie do tego abyś poszedł do szkoły i zrozumiał że trzeba się uczyć... " - a może tak po prostu kilkukrotnie mu kopa na ryj zaapliować ??
Może i do szkoły nie chce chodzić, ale wypowiada się bardziej składnie niż pełno tumanów, którzy te szkoły pokończyli.
Wpier***dol i do szkoły niech idzie, a jak nei to won do roboty!!! niema że boli!!!
Nigdy nie zrozumiem, po co ci ludzie idą do tego programu.
-monsieur?
-monsieur? nie wiem:(...
-monsieur? nie wiem:(...
HaHa Ernescik HaHa Kurwa Juz Nawet Tutaj sie znalazles ?? HaHa
ojciec juz hiphopuje to mrozu, a ten koleszka idzie prosto centralnie odrazu na stanowisko kierownika w mcdonalds
@wexors ; radzio10c
agree!
Chuj z tym kolesiem, ale jak widzę te baby które są tak zajebiście doświadczone życiowo i srają na wszystkie strony swoimi nieomylnymi mądrościami to mnie to bardziej ściska niż odchyły jakiegoś 15-latka.
agree!
Chuj z tym kolesiem, ale jak widzę te baby które są tak zajebiście doświadczone życiowo i srają na wszystkie strony swoimi nieomylnymi mądrościami to mnie to bardziej ściska niż odchyły jakiegoś 15-latka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów