📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
A jednak nie przeszło mu przez gardło.
Kolor gówna całkiem przypadkowy.
Kobieta w tle mimo, że dokładnie widziała całą akcję, to nawet nie drgnęła.
To doskonale pokazuje, że w tamtej części świata takie epizody są na porządku dziennym.
Przykre.
Gorzej jak w buszu.
To doskonale pokazuje, że w tamtej części świata takie epizody są na porządku dziennym.
Przykre.
Gorzej jak w buszu.
Jebany śmieć
Obciąć mu chuja i wyruchać stara
GordonSrordon napisał/a:
Jebany śmieć
a co Ci jego Star zrobił?
MartweMurzyńskiePłody napisał/a:
a co Ci jego Star zrobił?
Szanowny Kolega mnie ubiegł, właśnie scrollowalem na dół strony żeby napisać coś na ten temat. Przyznam jednak, że ja skręciłbym jednak nie w zaułek moralny, a czysto praktyczny. Spytałbym kto, w co i na chuj ma mu Stara ruchać.
Być może pokusiłbym się również o postawienie tezy, że gość od ruchanie Starów ma nietypowe podejście do życia. I koniecznie wtedy zadałbym pytanie, czy w życiu codziennym kieruje się zbliżoną logiką. Np ktoś wyrucha mu żonę, to czy on pójdzie wyruchac gościowi np bmw?
Ziomki od Picia?
Picia z Big Brothera to jest gość. Tylko nie można powiedzieć tego o jego ziomkach.
Picia z Big Brothera to jest gość. Tylko nie można powiedzieć tego o jego ziomkach.
Droga taka jakie u nas są po tym gdy Tusk zwinął asfalt i sprzedał do Brukseli
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów