W czasach gdzie homo sapiens z dużą ilością melaniny w skórze bije się między sobą o żarcie to czarny ptak potrafi nie być c🤬jem i się podzielić z ziomkiem.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dał mu chlebek bo chciał go zwabić i zjeść... takie mamy czasy.
l................n
2018-02-23, 13:51
usmiechła sie moja paskudna morda piwo leci
Ten ptak mimo, że czarny jest i tak bardziej inteligentny niż przeciętny czarny nieptak...
Nie znam się na obyczajach kruków, ale może on chciał sobie to zakamuflować na później?
zobaczycie niedługo te stworzenia przejmą kontrolę nad światem
k................8
2018-02-23, 15:59
jakie to k🤬a piękne
A c🤬ja tam wiecie. Kruczek (czy ki c🤬j wie, ornitologiem nie jestem) zachował się bardzo ładnie. Mysz to sk🤬iel, jak i szczur i inne gryzonie - nienawidzę c🤬jostwa , gówno na czterech łapkach.
Poszedł do k🤬ia, ale k🤬iu nie rozumiał, że chce się podzielić i bał się ptaszka, więc ziomal ptaszek położył kawałek pieczywka, przykrył żeby k🤬iowi nikt pieczywka nie zaj🤬, potem zrobił trzy kroki, jebnął kupala żeby zatuszować swój zapach (wiadomo gryzoń węch ma dobry, ptaka już nie wyczuje) i pośpiesznie sp🤬olił z rewiru Myszki aby ta mogła posilić się swoim długo wyczekiwanym obiadkiem. Łot i cała historyja
Velture, połączyłeś nazwę "homo sapiens" i osobniki "z dużą ilością melaniny w skórze". Nie wyspałeś się czy co?
Dla mnie to ten ptak biały jest.
C🤬j zrobił to na pokaz... Najpierw ciągle lukał czy jest nagrywany. Czy na 100% jest nagrywany...
A potem dał nędzny kawałek myszce i w 1:05 odchodząc, zesrał się w kierunku biedoty i odszedł. No to było inteligentne choć z nieco chamskim podtekstem.
To nie kruk, ale najprawdopodobniej wrona. Generalnie krukowate, czyli wrony, gawrony, kruki są tak inteligentne, że są w stanie nauczyć się wykorzystywać narzędzia, wypowiadać pojedyncze słowa i tego typu rzeczy.