18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Główna Poczekalnia (6) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:36
Ziomy nad sromy
~Velture • 2018-02-23, 10:40
W czasach gdzie homo sapiens z dużą ilością melaniny w skórze bije się między sobą o żarcie to czarny ptak potrafi nie być c🤬jem i się podzielić z ziomkiem.

00:00
-01:23
Download

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Forysiao 2018-02-23, 10:50 35
Dał mu chlebek bo chciał go zwabić i zjeść... takie mamy czasy.
Zgłoś
l................n 2018-02-23, 13:51 1
usmiechła sie moja paskudna morda piwo leci
Zgłoś
hellbwoi 2018-02-23, 14:37 7
Ten ptak mimo, że czarny jest i tak bardziej inteligentny niż przeciętny czarny nieptak...
Zgłoś
Red_Devil_1878 2018-02-23, 14:58 1
Kruki to inteligentne ptaki:

sadistic.pl/madrzejszy-niz-niejeden-czlowiek-vt393905.htm
Zgłoś
nowynick 2018-02-23, 15:12
Nie znam się na obyczajach kruków, ale może on chciał sobie to zakamuflować na później?
Zgłoś
UkrytaPodNickiem 2018-02-23, 15:26
zobaczycie niedługo te stworzenia przejmą kontrolę nad światem
Zgłoś
hardowski 2018-02-23, 15:55 10
Red_Devil_1878 napisał/a:

Kruki to inteligentne ptaki:

sadistic.pl/madrzejszy-niz-niejeden-czlowiek-vt393905.htm

Zgłoś
k................8 2018-02-23, 15:59
jakie to k🤬a piękne
Zgłoś
KaptajnDżek 2018-02-23, 16:12 2
A c🤬ja tam wiecie. Kruczek (czy ki c🤬j wie, ornitologiem nie jestem) zachował się bardzo ładnie. Mysz to sk🤬iel, jak i szczur i inne gryzonie - nienawidzę c🤬jostwa , gówno na czterech łapkach.
Poszedł do k🤬ia, ale k🤬iu nie rozumiał, że chce się podzielić i bał się ptaszka, więc ziomal ptaszek położył kawałek pieczywka, przykrył żeby k🤬iowi nikt pieczywka nie zaj🤬, potem zrobił trzy kroki, jebnął kupala żeby zatuszować swój zapach (wiadomo gryzoń węch ma dobry, ptaka już nie wyczuje) i pośpiesznie sp🤬olił z rewiru Myszki aby ta mogła posilić się swoim długo wyczekiwanym obiadkiem. Łot i cała historyja
Zgłoś
Shotterr 2018-02-23, 17:26
Velture, połączyłeś nazwę "homo sapiens" i osobniki "z dużą ilością melaniny w skórze". Nie wyspałeś się czy co?
Zgłoś
bnmateusz 2018-02-23, 20:06 3
Dla mnie to ten ptak biały jest.
Zgłoś
tigerqaz 2018-02-23, 20:35 1
C🤬j zrobił to na pokaz... Najpierw ciągle lukał czy jest nagrywany. Czy na 100% jest nagrywany...
A potem dał nędzny kawałek myszce i w 1:05 odchodząc, zesrał się w kierunku biedoty i odszedł. No to było inteligentne choć z nieco chamskim podtekstem.
Zgłoś
Darkwaterfall 2018-02-23, 21:30 1
To nie kruk, ale najprawdopodobniej wrona. Generalnie krukowate, czyli wrony, gawrony, kruki są tak inteligentne, że są w stanie nauczyć się wykorzystywać narzędzia, wypowiadać pojedyncze słowa i tego typu rzeczy.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem