📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
liczyłem na Mustanga, ale i tak się nie zawiodłem co do marki.
Niezależnie od kraju użytkownicy tej marki ciężko pracują na jej reputację
mygyry napisał/a:
Ale Nissana to bym jakoś najbardziej chciał mieć
Gtr jest zajebistym autem sportowym nie ma co dyskutować, nawet jest w zasięgu ekonomicznym śmiertelnika.
Oczywiście sam zakup gtr jest dość tani w sensie cena do osiągów natomiast jego utrzymanie już nie jednego janusza przerosły.
Ostatnio moim marzeniem które się nie spełni jest Koenigsegg Regera i nawet nie chciałbym go mieć na własność a jedynie nauczyć się jeździć nim na torze.
No słabiutko. Ale i tak BMW to najlepszy w prowadzeniu samochód, bez względu co mówią inni. Zależy jaki kierowca.
TRQPL napisał/a:
Gtr jest zajebistym autem sportowym nie ma co dyskutować, nawet jest w zasięgu ekonomicznym śmiertelnika.
Oczywiście sam zakup gtr jest dość tani w sensie cena do osiągów natomiast jego utrzymanie już nie jednego janusza przerosły.
Ostatnio moim marzeniem które się nie spełni jest Koenigsegg Regera i nawet nie chciałbym go mieć na własność a jedynie nauczyć się jeździć nim na torze.
Słyszałem, że np wymiana rozrządu kosztuje około 10tys zł, więc prawie tyle co w starym bmw e38 740i
Jak na takie auto, to tanio jak barszcz.
Ale zauwazcie ze po incydencie naprawily sie kierunkowskazy, bo normalnie w tych autach ciezko je uswiadczyc...
Gostek z Beemki musiał zostać wyróżniony , mocno się o to postarał - no i wyszło ... brawo ..
Nawet poduszkami zasłonili jelenia który tym jechał.
Kierowca bmw przez przypadek włączył kierunkowskaz i ogłupiał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów